2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045152 بازدید | 684431 پست
دردم عمیق بود خواهر😂😂😂😂زنده باشی گلم خدا به شماها هم قوت بده صحیح و سالم بارتونو زمین بذارید🥰😍

منم دیروز فشارم ۸رو۵ و قندم۴۴ بود

نمیدونم چجوری زنده ام خداروشکر😂

یعنی قندمو دیدم شاخ دراوردم گفتم دستگاه خرابه دستگاه خالمو اوردیم با اونم همین بود

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
وای خدا چقدر سخت اصلا هیچکس نیست کمکت کنه؟اینجوری که ادم از پا میفته اره همون اول انتخاب کردیم با ...

نه والله کسی رو‌‌ ندارم از خانوادمم دورم خدا خودش کمک کنه بالاخره از اول تا اخر خودمون باید تنهایی از پسشون بر بیایم. ای جاااان دلم الهی بسلامتی😍😍😍😍خوشنام باشن الهی😍😍😍قدمشون پراز خیر و‌برکت باشه براتون🥰🥰🥰

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه والله کسی رو‌‌ ندارم از خانوادمم دورم خدا خودش کمک کنه بالاخره از اول تا اخر خودمون باید تنهایی ا ...

مرسی عزیزدلم

اره ولی میگن اگه سه چهارماه اول ادم کمکی داشته باشه بقیه راه آسونتره خیلی

حالا شکر خدا توکه ۸۰ درصد راهو رفتی

خدا بهت توان بده عزیزم😍😘

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
منم دیروز فشارم ۸رو۵ و قندم۴۴ بود نمیدونم چجوری زنده ام خداروشکر😂 یعنی قندمو دیدم شاخ دراوردم گفت ...

به خودت برس دختر بعداز زایمان خیلی خیلی انرژی احتیاج داری  مخصوصا چندروز اول که ادم درگیر دکترو زردی و چکابشون هستش. 

خداياشكرت....❤️ 
به خودت برس دختر بعداز زایمان خیلی خیلی انرژی احتیاج داری  مخصوصا چندروز اول که ادم درگیر دکترو ...

بخدا میرسم از خوراکی و دارو تقویتی همه چی استفاده میکنم

بدنم همراهی نمیکنه

مرسی عزیزدلم اره ولی میگن اگه سه چهارماه اول ادم کمکی داشته باشه بقیه راه آسونتره خیلی حالا شکر خد ...

زنده باشی گلم من راضیم به رضای خدا ۷ سال ارزوی همچین روزایی رو داشتم گاهی غرغر میزنم بعد سریع پشیمون میشم کافیه فقط ادم یاد درد اون امپول پروژسترونا بیفته اونوقت از هرچی غرغر پشیمون میشی😂😂

الهیییییی قسمت همه منتظرا مخصوصا بچه های این تاپیک❤️

خداياشكرت....❤️ 
از ویارم برات بگم که تسلیم میشی در مقابلم😂😂😂 من ۱۶ تموم شد تهوع هام تموم شد و از هفته ۲۰ دیگه با ...

ای وای من یعنی امیدوار باشم به خدا حاضرم حالت تهوع داشته باشم اما نیاد بالا دیگه گلوم زخم شده با اینکه  اینهمه هروز آمپول دمیترون میزنم 😩 وای من الان فک میکنم اگه دوتا بود همه این علائمم هم دوبرابر بود قشنگ تموم بودم😂😂🤕

بخدا میرسم از خوراکی و دارو تقویتی همه چی استفاده میکنم بدنم همراهی نمیکنه

حق داری بازم بیشتر و بیشتر به خودت برس چون همه بارداری یه طرف اون یکی دو هفته اخرش یه طرف. این روزا هم میگذره😍

خداياشكرت....❤️ 
زنده باشی گلم من راضیم به رضای خدا ۷ سال ارزوی همچین روزایی رو داشتم گاهی غرغر میزنم بعد سریع پشیمون ...

واقعا خداروشکر

منم الان از شدت خارش یه غره کوچیکی زدم گفتم ای خدا بسسسسه😁😰بعدش مثل چی پشیمون شدم گفتم خدایا غلط کردم😂

حق داری بازم بیشتر و بیشتر به خودت برس چون همه بارداری یه طرف اون یکی دو هفته اخرش یه طرف. این روزا ...

دو هفته چیه خواهر

تیکرو کشیدم جلو

پنج هفته مونده😱😱😱

ای وای من یعنی امیدوار باشم به خدا حاضرم حالت تهوع داشته باشم اما نیاد بالا دیگه گلوم زخم شده با این ...

تموم میشه خیالت راحت

سلام خانوما خوبین یه سوال دارم 

هفته های بارداری از روزی که انتقال دادن حساب میشن ؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
سلام خانوما خوبین یه سوال دارم  هفته های بارداری از روزی که انتقال دادن حساب میشن ؟

نه دوهفته قبلشم هست