2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045372 بازدید | 684462 پست
اون هفته رفتم سونو شریان رحمی خیلی بالا بود بخاطر اون ترسیدم دیگه خودم گفتم آنوکسا هم بده با آسپرین ...

اها 

عزیزم چیکا جون گفت انوکسا هواگیری نمی خواد من نمی دونستم هواگیری میکردم 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من که کلا خونه مامانم اینام کاری نمیکنم الان نزدیک امتحاناتمه مجبورم یخورده بیشتر بشینم و درس بخونم& ...

🤣🤣🤣اینجوری ام خیلی سخته عزیزم هرچی سخت بگیری به خودت سختتر میگذره برات ولی عیب نداره این روزام انشاءالله به زودی به خیر وخوشی تموم میشه میاد بغلت راحت میشی 

من کلا نمیتونم یه جا بند شم برا هماتومم استراحت مطلق بودم عذاب بود برام واقعا برا سرکلاژم بیشتر بخاطر استراحتش عذا گرفته بودم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اها  عزیزم چیکا جون گفت انوکسا هواگیری نمی خواد من نمی دونستم هواگیری میکردم

باشه عزیزم دستت درد نکنه خودت میزدی یا همسرت؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
🤣🤣🤣اینجوری ام خیلی سخته عزیزم هرچی سخت بگیری به خودت سختتر میگذره برات ولی عیب نداره این روزام ان ...

اره میدونم ولی شوهرم خیلییی میترسه میگه اینقدر تحمل کردی یه سه ماه دیگم روش منم یخورده میترسم بخاطر سرویکسم میترسم زود بدنیا بیاد ان شاالله سالم بدنیا بیان این روزا رو یادمون میره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
باشه عزیزم دستت درد نکنه خودت میزدی یا همسرت؟

قربونت خودم عزیزم

فدای تو بشم انشاءالله که خیره 

خدا نکنه عزیزم.    ان شاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انشاءالله که خیلی زود جفتش قطع میشه  البته بگمااا مدل من اینجوری بود که هرسری خونریزی کردم رفت ...

ولی خونریزی خطرناکه. خدا رو شکر بخیر گذشت. الان کامل رفع شده؟

خدایا شکرت
ان شاالله. کاش لازم نمیشد ال دی بخورم. ال دی خوردنی خیلی دل درد میگیرم .

منم دوسش دارم دو بار باهاش کیست فولیکار دراوردم. هیج زمان دیگه ایی کیست تو سونوهام نبود

خدایا شکرت
من امپولای سینال اف و برج ۷ گرفتم ازادش دونه ای ۳۷۵بود اما با دفترچه ۶تاش زیر ۱تومن شد حدود ۹۰۰فکر ک ...

حتما  سینال ۳۰۰ بوده چون برا من سینال ۹۰۰ بود ۶۵۰ ،همه داروخونه ها همین بود 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
هپارین رو هم ؟چرا نباید هواگیری کرد ؟من کل شکمم کبود شده 😖

زیرجلدی هواگیری نیاز نداره

من سریع بعد از تزریق انوکسا یخ میزارم و تا حالا کبود نشده.تو سیکل قبلی افتضاح شده بود

ولی خونریزی خطرناکه. خدا رو شکر بخیر گذشت. الان کامل رفع شده؟

آره عزیزم خداروشکر غربال اول رفتم تموم شده بود

قربونت برم تینای عزیزم،من انقد دلم برات روشنه، اون روزم واسه همین ازت پرسیدم که مگه خدایی نکرده کیسه ...

قربونت برم نیلدا جونم😭😭😭😭

خیلی محتاجم به دعاهاتون 

انشالا بسلامت زایمان کنی و پسر نازتو و به سینه ات بچسبونی🤲🤲🤲🤲

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
منم هرچی علائم میاد سراغم بخدا فقط میگم تلقینه مامانم میگه یه کوچولو شکمت بزرگتر از قبل شده بهش میگم ...

وااای خودااا چقد خندیدم اخه دقیقا امروز دوباره زده بود به سرم که چرا سینه هام شله چرا شکمم کمه چرا حس وحال حاملگی ندارم.دیوونه شدم واقعا 

اخه فردا هم میخام برم دندون پزشکی خیلی استرس دارم دعا کن مشکلی پیش نیاد .