2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
به نظرتون چرا نشد.استراحتم زیاد نبود.استرس زیاد داشتم .امکان داره رحمم مشکل داشته باشه.مشکل انعقادی ...

عزیزم خیلی متاسفم که جواب منفی بوده و امیدوارم خیلی زود دلت شاد بشه.

اولا اینکه آی وی اف در بهترین حالت فقط ۵۰ درصد شانس موفقیت داره.ولیکن بهتره رحم بررسی بشه هیسترو تشخیصی انجام بدین.آزمایش های ایمنی و انعقادی رو به طور کامل انجام بدین که اگر نیازه تو سیکل بعدی داروهای مورد نیاز رو بگیرید.آرامش هم خیلی مهمه ولی سالم بودن رحم و جنین و مشکلات ایمنی انعقادی حرف اول رو میزنه تو‌موفقیت میکرو.

از همشون مهمتر سالم بودن جنینه که واقعا شانسی هم هست و به سن هم ربط داره

موفق باشی عزیزم

Parsian1400 نبود اخه من همیشه پارسیان میخوندمش😆شایدم پریسا بود

Parisan1400 بود😂😂

منم همش اشتباه میخوندم اسم کاربریشو پارسیان میخوندم یعنی دیگه تو ذهنم اینجوری نقش بسته بود

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها امپول کارما هاچ ام جی  رو چه ساعتی باید زد هرروز 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
آخ آخ دقیقااااعزیزم من از اول همش میگفتم حالا برم سونو قلب ببینمش باورم میشه...بعد گفتم حالا غربال ...

اره والا همه همینیم احتمالا 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
Parisan1400 بود😂😂 منم همش اشتباه میخوندم اسم کاربریشو پارسیان میخوندم یعنی دیگه تو ذهنم اینجوری ن ...

عه جدی😂😂😂😂

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
دارم ولی نمی‌خوام ادامه بدم.داغون شدم این مدت. نمی‌دونم چرا حکمتای خدافقط  با خواسته های ما جو ...

خیلی سخته واقعا 🤕😞همه ما این روزارو تجربه کردیم متاسفانه 🤕 امیدوارم هرچی صلاحت باشه زودتر برات اتفاق بیوفته این روزا رو فراموش کنی❤️

آخ آخ دقیقااااعزیزم من از اول همش میگفتم حالا برم سونو قلب ببینمش باورم میشه...بعد گفتم حالا غربال ...

وای منم دقیقا همینجورییییییییم میگفتم قلب بعد گفتم غربال ! دیروز به دوستم گفتم چاق شده شکمم شلوارم تنگ شده میگه چاق چیه بچه تووشه!!! گفتم هااا مال اونه مگه؟!😑😑 من که فککنم به دنیا هم بیاد باور نمیکنم هنوز

انوکسارو‌ نباید هواگیری کرد قربونت برم

من یخورده هواگیری میکردم که هوای توش کمتر بشه

نمی دونستم 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اینم همون مارک قبلی بوده

عزیزم فردا با ادرار اول صبح بزن اگه زیر دو دقیقه هاله انداخت و پررنگ تر از امروز بود مثبته وگرنه منفیه چون فک کنم امپولم داشتی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من که خداروشکر انوکسا رو قطع کرد برام تا حالا نداشتی چرا گفتی برات بنویسه؟ من که مشایخی کلا میگه حتم ...

اون هفته رفتم سونو شریان رحمی خیلی بالا بود بخاطر اون ترسیدم دیگه خودم گفتم آنوکسا هم بده با آسپرین استفاده کنم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍