2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684468 پست
کاش میگفتی اما دیگه اشکالی نداره ایشالله که خیره برات و کلی تخمک با کیفیت ازت میگیرن و کلیم جنین برا ...

دکترم دو روز در هفته میاد شهرستان اونم یک هفته است یک هفته نیست ، باشه از ماما می پرسم

ممنون از حرفای امید بخشت 

ان شاالله خودت به خیر و خوشی این روزها رو بگذرونی  و نیت رو بغل بگیری دوست گلم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت خودم عزیزم

انوکسا هم رو ناف میزنن ؟سوزنش مگه بزرگ نیست 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم فردا با ادرار اول صبح بزن اگه زیر دو دقیقه هاله انداخت و پررنگ تر از امروز بود مثبته وگرنه منف ...

یه بی بی چک خارجی گرفتم که عدد خیلی پایین بتا رو هم نشون میده کامل منفی بود😔😔😭😭اصلا امید ندارم شنبه میرم ازمایش که داروهام قط کنم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

من بی بی چک خارجی گرفتم که خیلی دقیق هست کاملا منفی بود حتی با تزریق امپول . اون بی بی چک قبای ها مثبت بودن که احتمالا باردار بودم بتا بالا نرفته یا متوقف شده 😔😔

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
یه بی بی چک خارجی گرفتم که عدد خیلی پایین بتا رو هم نشون میده کامل منفی بود😔😔😭😭اصلا امید ندارم ش ...

انشاالله شنبه ميري و ميبيني كه مثبته🙏🏽

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
من بی بی چک خارجی گرفتم که خیلی دقیق هست کاملا منفی بود حتی با تزریق امپول . اون بی بی چک قبای ها مث ...

عزیزم حتما اونا اثر آمپول اچ سی جی بوده چون حداقل تا ۶روز اثرش توبدن هست

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
انوکسا هم رو ناف میزنن ؟سوزنش مگه بزرگ نیست 

بله دور ناف میزنن نه کوتاهه مثل همون سینال و گونال و ایناس

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من بی بی چک خارجی گرفتم که خیلی دقیق هست کاملا منفی بود حتی با تزریق امپول . اون بی بی چک قبای ها مث ...

عزیزم من بیبی چکاتو دیدم نمی خواستم ناراحتت کنم ولی بنظر من منفی بود اونا چون امپولم داشتی باز بیبی چکات مثبت نبود من خیلی بیبی چک این مدلی داشتم

ولی بازم صبر کن ان شاالله آزمایشت مثبت میشه شایدم زوده هنوز

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم من بیبی چکاتو دیدم نمی خواستم ناراحتت کنم ولی بنظر من منفی بود اونا چون امپولم داشتی باز بیبی ...

سلام عزيزم. 

من ديروز حواصم نبود هاش سي جي رو كامل تزريق كردم. بايد نصف ميزدم. چي ميشه حالا😢

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
آره عزیزم میشه مصرف کرد،عملکردش مثه قرص تیروییده مثال زدم که بدونی میزان بی خطر بودنش چجوریه چون با ...

مرسی نیلدا جونم خیلی با معجزت برام دعا کن که خدا بهم فرزندی سالم و صالح بده و منم مامان بشم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤