2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045642 بازدید | 684477 پست
سلام عزیزم خداروشکر جوابم خوبه همرو زده لو ریسک 

سلام

خدا رو شکر

چرا دیشب نیومدی خبر بدی. مگه نمیدونی ما حواسمون بهت هست  

خدا رو شکر عزیزم. شوخی کردم  

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@berenjak      @nedajooon12345     @زینبی_بابا &n ...

سلام عزیزم، من تا هفته 16 فولیک اسید 5 داشتم، بعدش گفت 1 بخور با اینکه مینورم هستم، نمی دونم اطلاعی ندارم، میخای با یه دکتر زنان دیگه مشورت کن اگه گفت 1 بخور.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام هیوا جونم خداروشکر جواب خوب بود همشو زده لو ریسک  حالا فردا آن بودی عکسشو میفرستم باز ببی ...

خداروشکر عزیزم، خیلی خوشحال شدم😍😍😍

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
كيوتن رو بعد از انتقال ميشه ادامه داد؟ منم بخورم به نظرتون؟ خداراشكر كه با اينهمه كار كردن مثبت شدي ...

به من گفت ادامه بده، تا دو هفته بعد مثبت شدن ادامه دادم. بعد یه مولتی داد که اسید فولیک و بقیه ویتامین ب ها و ... داشت دیگه گفت بقیه چیزا رو قطع کن

تو بروشورش هم نوشته تو بارداری و شیردهی با نظر پزشک میشه مصرف کرد

ببین در واقع اصلا ثابت نشده استراحت تاثیری تو مثبت شدن داره، من یه عالمه مقاله معتبر خوندم همون موقع. نتیجه همه این بود که هیچ فرقی نداره! دیگه منم با خیال راحت همه کار کردم😁 

سلام عزیزم، ممنون گلم، تو خوبی؟ نه عزیزم، نوبت برای 6 دی دادن، ممنون از احوال پرسیت مهربون، سلامت با ...

فدات منم خوبم عزیزم ، پس ایشالله شش دی خوش خبری من که دلم برات روشنه روشنه حتما ، بفکرتم دعاگوتم  عزیزم اگه قابل باشم 😇🥰

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
@berenjak      @nedajooon12345     @زینبی_بابا &n ...

عزیزم سلام من چیزی راجع بهش نمیدونم ولی دکترم فولیک منو قطع کرد بد به دلت راه نده اگه اینجوری بود دور از جون که دکترت میدونست

سلام آنا جونم حالت خوبه خداروشکر جوابم خوبه زده لو ریسک

الهی صدهزار مرتبه شکر خدایا شکرت. واقعا خوشحال شدم عزیزدلم ایشالله دیگه تا آخر بارداری هیچ استرسی نکشی و براحتی و دل خوش و به موقع نی نی رو بغل کنی🥰😇

امپول پروژسترون رو تا كي ادامه دادين؟  دوفاستون بهتون ندادن؟

اگر دقیق یادم باشه از ۷ یا ۶ هفته یه روز در میون کرد

دو هفته بعدش سه روز یه بار، یه هفته بعدم قطع کرد

شیاف هم الان روزی یه دونه دارم که تا آخر این هفته قراره قطع کنم

نه دوفاستون تا الان نداشتم. این معمولا برای هفته های بالاتره که اگه لازم ببینن میدن

اگر دقیق یادم باشه از ۷ یا ۶ هفته یه روز در میون کرد دو هفته بعدش سه روز یه بار، یه هفته بعدم قطع ک ...

دکتر من از روز دهم انتقال گفته روزی ۳ تا دوفاستون بخور و ۲ تا شیاف پروژسترون. 

حس میکنم خیلی دارو داده. حس بدی بهش دارم. 

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
چه جالب اصلا استراحت نداشتی؟ کارهاز سنگین هم میکردی؟

ببین کلی وسیله تو کابینت چیدم، یعنی کلی دولا راست شدم و از صندلی بالا رفتم، بعدم طولانی سر پا بودن و تمیز کاری و ....

ولی وسیله خیلی سنگین بلند نکردم و جارو و طی هم نزدم

یادمه روز سوم دقیقا کابینت کارمون اومد برای کارهای نهایی، من از ۸ صبح تا شب فقط نیم ساعت رفتم تو اتاق شیاف گذاشتم، بقیه اش همش سرپا بودم و پا به پای اونا کار میکردم، تازه رفتیم بیرون غذا بگیریم از پله های رستوران هم دو بار رفتم بالا و اومدم پایین، شمردم دقیقا ۲۴ تا پله بود😂😂

دوفاستون هم نداشتم تاحالا پروژسترون رو آمپولشو تا ۱۳ هفته داشتم بعد ۱۳ هفته شده ۲تا شیاف فقط 

دوتا امپول پروزسترون رو باهم میزدین یا جدا جدا؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
عزیزم من کارمند بانکم میخواستم ببینم بعد انتقال چقد باید رو صندل بشینیم.چقد استراحت شما گفتی اصلا ...

من کلا سه روز مرخصی  گرفتم که آخرشم نشد استراحت کنم.

به نظرم برای خیال راحتی ات روز انتقال و فرداش رو حداکثر بگیر بعدم برو

ولی حتما حتما هر یه ساعت و نیم دو ساعت پاشو راه برو

کلا بی تحرک بودن طولانی مدت برای ماها خطرناکه!