2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045774 بازدید | 684483 پست
اره بخدا منم واقعا طاقت ندارم  فقط دلم دیگه خبرای خوب میخواد تو تاپیک  خدایا به هممون رح ...

الهی آمین. 

انشالله به سلامتی گل پسرتو به دنیا میاری 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام سارا جون تو و نینی خوبین؟ من از ماه سوم اسید فولیک حذف شده و یک قرص آهن ک اسمش فیفول هست میخو ...

دقیقا منم از پایان ماه سوم فقط مولتی ویتامین دارم با مقدار اسیدفولیک کم و قرص آهن که از پایان ماه سوم شروع به خوردن کردم

و خدایی که در این نزدیکیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگفتن چرا جنین تشکیل نشد‌؟

نه کلا تا حالا من یه جواب درست از دکترا نگرفتم😐

آزمایش اول اول شوهرم ۳ سال پیش بد نبود همه پارامتراش نزدیک نرمال بودن من از دکترم پرسیدم شوهرم بره اورولوژیست؟؟؟؟ گفتن نه اگه پول و وقت اضافه دارید برید😶  با همون آزمایش ۲ بار پانکچر شدم من! هر بارم دکترا به من گفتن احتمالا تخمکهای تو بی کیفیتن چون شوهرت هیچ مشکلی نداره😐 تو انتقال دوم از پانکچر دومم که جنینامون خیلیاشون تو فریز از بین رفتن جنین شناس برای اولین بار یه اشاره ای کرد که شاید نیاز باشه پانکچر بعدی تسه انجام بشه! تازه اون موقع من گیج شدم که شوهرم که همه چیزش اوکیه و مشکل از منه تسه واسه چی!!!! تازه دوزاریمون افتاد که شوهرم باید تو این دو سال دکتر میرفت ویتامین میخورد و ....

خیلی ناراضیم از دکترایی که رفتم انگار ما پول و اعصاب و جسممون رو از سر راه آوردیم! بدون هیچ ارزیابی درست از مشکلات فقط میگن بیا بخواب ivf کنم!

اره دخترم طبیعی بوده.  دیگه جنین ندارم.  عزیزم ویتامین دی رو چند هزار مصرف میکنید؟

ویتامین دی نمیخورم دیگه قبل انتقال یه بسته بهم داد فقط روش نوشته بود ویتامین d

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
نه کلا تا حالا من یه جواب درست از دکترا نگرفتم😐 آزمایش اول اول شوهرم ۳ سال پیش بد نبود همه پارامتر ...

عزیزم منم تخمکام هیچ مشکلی نداشت و تو این چند سال بهمون گفت مشکل از اسپرمه

اما بعد پانکچر که جنین های ضعیفی تشکیل شد گفتن تخمکا کیفیت نداشتن

ممکنه پس برای ما هم مشکل از همین باشه؟

عزیزم منم تخمکام هیچ مشکلی نداشت و تو این چند سال بهمون گفت مشکل از اسپرمه اما بعد پانکچر که جنین ه ...

راستش نمیدونم تخمکای منم مشکل دارن یا نه چون جنین شناس به ما گفت اصلا تخمک از ظاهر مشخص نمیکنه مشکل داره یا نه

الان ما ۴-۵ ماهه افتادیم دنبال درمان شوهرم که فهمیدیم واریکوسل داره تحرک صفر مورفولوژی ۳ dfi هم یادم نیست ولی نسبتا بالا بود

نمیدونم شزایط شوهر شما چطور بود

خودت چند سالته؟

@ماشالا   عزیزم‌بیا یه خبر بده از خودت  خوشخبر بیای دختر🤲🤲🙏🙏🙏

سلام عزیزم خداروشکر جوابم خوبه همرو زده لو ریسک 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
@ماشالا   سلام عزیزم خوبی بسلامتی جواب سلفریتو گرفتی الهی که الان غرق شادی باشی گلم بیا به ما ...

سلام آنا جونم حالت خوبه خداروشکر جوابم خوبه زده لو ریسک

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
@ماشالا     سلام گلم خوبی؟ جواب ازمایشتو گرفتی؟

سلام عزیزدلم خداروشکر خوب بود لو ریسک بود الحمدالله

@ماشالا     عزیزم بیا دیگه خواهری چی شد

سلام عزیزم خداروشکر خوب بود زده لو ریسک همرو الحمدالله 

دوفاستون نداشتين كلا؟  امپول پروژسترون رو تا كي ادامه دادين؟

دوفاستون هم نداشتم تاحالا

پروژسترون رو آمپولشو تا ۱۳ هفته داشتم بعد ۱۳ هفته شده ۲تا شیاف فقط