2777
2789
عنوان

بچه ها من واقعا حالم بهم ریخته اس

63 بازدید | 10 پست

ریزش موهام .. به حدی شده حس میکنم تو این ۲۱ سالگی میخوام موهامو از دست بدم دلم داره میترکه😭😭 هیچ کدوم از اطرافیانم اینجوری نیستن.. از اینکه ازدواج کنم اینجوری موهام ریخته باشه میترسم😭 اون چجور میشه راجبم.. همه اعتماد به نفسمو دارم از دست میدم.. افسردگی گرفتم بخدا نمیدونم چیکار کنم .. فقط همش خدارو صدا میزنم..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون تو تاپیکت دیدم نوشتی کف سرت درد میکنه احتمال داره ژنتیکی باشه . دکتر برو خوب میشی من دوسالع به‌خ ...

یا هورمونی هستی یا ارثی 

سونو تنبلی بده، آزمایش هورمونی بدع مشخص میشه

داره عزیزم داروهای مخصوص خودشو داره. مامانمم ریزش ارثی داره مال اون بهتر به درمان جواب داده تا من که ...

جدیییی میگیییی؟؟؟؟ من فکر میکردم مشکلت ارثی باشه دیگه کامل به کچل شدن سلام کنی... چه دارویی میدن تروخدا میشه توضیح بدی من نمیدونم

جدیییی میگیییی؟؟؟؟ من فکر میکردم مشکلت ارثی باشه دیگه کامل به کچل شدن سلام کنی... چه دارویی میدن ترو ...

نه، درمان داره

یه قرص هورمونی ، یه مکمل، ی محلول 

رزماری هم دم کن بزن کف سرت هر روز کمک میکنه

نه، درمان دارهیه قرص هورمونی ، یه مکمل، ی محلول رزماری هم دم کن بزن کف سرت هر روز کمک میکنه

پس برای ریزش ارثی داروی هورمونی میدن؟ 

مرسی عزیزم نمیدونستم .. یکشنبه وقت دکتر غدد دارم اونجا برم کامل مشخص میشه مشکلم.. بعضیا بهم میگن ممکنه تنبلی یا کیست هم داشته باشی.. خودم پریودام منظمه 

ولی اصلااااا تحرک ندارم چندین ساله تغذیه ام که افتضاحه.. خوابمم چندین ساله نا مرتبه.. بخاطر همین شک دارم..