2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046032 بازدید | 684497 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکل تون چیه؟

تنبلی تخمدان،ازمایشات ایمنی دادم‌مشکلی نبود،خراش قبل انتقال اینبار کردم بعد انتقال قبلی هم پی ار پی شدم همسرمم مشکلی نداره،شما چی

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
نگفتن چرا جنین کمی براتون تشکیل شده؟ برای مارو گفتن چون کیفیت تخمکا پایین بوده چند سالته؟

برا منم گفتن چون تخمک یا اسپرم کیفیت نداره ولی ازمایشات همسرم همگی نرماله،من ۲۵ سال

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
[QUOTE=219064751]تو ۱۴ هفته بودم اره درد نداره یه لحظه میاد، برا من دو روز طول کشید چسبیده بود بچه ا ...

تینا جون واقعا ناراحت شدم ،خدا بهت صبر بده عزیزم ،توی اینجور مواقع ادم نمیدونه چی بگه واقعا ،فقط از خدا برات صبر میخوام 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ادرس اشتباه نديد لطفا ، دير لانه گزيني كرده يعني چي؟ بارداري طبيعي نيست كه روز ازاد شدن تخمك معلوم ن ...

عزیزم روز دهم بی بی زدن  گفتم که زوده اگه روز پنجم لانه گزینی شده پنج روزه رو نشون نمیده بی بی اینجا این اصطلاح همیشع هس بار اول نیس که گفته شده 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
خدا نکنه عزیزم  بچه ات سلامت : /discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?postId=219086435

تینا جان یجا نوشتی گلبولهای سفیدت بالا رفته عزیزم وقتی کسی مشکل ایمنی هم داشته باشه تعداد گلبولهای سفید بالاست میگم یعنی شاید دلیلش عفونت نی. اینم درسته وقتی عفونت باشه تعدادشون بالا میره تا مبارزه کنن ولی تو کسایی که مشکل ایمنی دارن همیشه اون تعدادش بالاست. گفتم حالا اینو بهت بگم شاید....

ایشالله بلا ازت دور بشه عزیزم

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
بچه ها کی رفته پیش دکتر طرازی؟❌❌❌❌

عزيزم من ميرم مطبشون، ابن سينا فكر كنم خيلي منظم نيان.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
[QUOTE=219064751]تو ۱۴ هفته بودم اره درد نداره یه لحظه میاد، برا من دو روز طول کشید چسبیده بود بچه ا ...

ای وای . عزیزم‌الان پیامتو خوندم . واقعاا نمیدونم‌چی بگم . مشکل ایمنی نداری؟ خیلی متاسفام

خدای من خدای معجزه هاست .