2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم خوبی چخبر؟چند روزه دائم تو فکرتم ولی اسم کاربریت یادم نمیومد تگت کنم چخبر خوبی؟گل دختر خ ...

سلام ساراجون، خداروشکر هم من هم دخترم خوبیم. هفته ۲۰ رفتم سونو که باز همه اعضای بدنش رو نگاه کرد و اندازه گرفت و گفت همه چیز نرماله خدارشکر. الان دو هفته هست ضربه هاشو حس میکنم و واقعا شیرینه ایشالا قسمت همه بشه یه بارداری بدون استرس و ختم بخیر. تو خودت و دخترت چطورید؟ چقدر وزن اضافه کردی؟ من ۴ کیلو اضافه کردم 

و خدایی که در این نزدیکیست
سلام عزیزم خوبی چخبر؟چند روزه دائم تو فکرتم ولی اسم کاربریت یادم نمیومد تگت کنم چخبر خوبی؟گل دختر خ ...

راستی جفتم سمت راست دیواره رحم هست و به همین خاطر ضربه هاشو احساس میکنم

و خدایی که در این نزدیکیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا هم مزاحم نیستی،نزن لطفا این حرفارو،  منم تمام این روزا و استرسارو گذروندم، خوشحال میشم اگ ...

نیلدا جان سلام عزیزم شبت بخیر

دکتر بهم قرص پرگناکر داده حالا من الان رو جعبه اش خوندم نوشته که درصورت ابتلا به اختلالات تیروئید ودر صورت مصرف داروهای ضد انعقادی احتیاط شود اونوقت من هم کم کاری تیروئید دارم هم آسپرین میخورم الان چیکار کنم؟ بنظرت بخورم یا ادامه ندمش؟

میگم نکنه رفتم سونو گفت خونرسانی ضعیفه همون شریان رحمی بخاطر این بوده باشه که از اثر آسپرین کم میکنه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم تازه ۵ روز شده استرس نداشته باش همه چی عالیه من شنیدم حداقل ۱۰ روز طول میکشه : /discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?postId=219087882

مرسی عزیزم از امیدواریت

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ویتامین دی  اهن ،اگه ماهی دوس نداره هفته دوبار اومگا 3

مررررسی طوطیا جونم ممنون

خیلی حیلی خیلی حالم بده ماشالا جون انقدر گریه کردم چشام وا نمیشه  از ترس دارم میمیرم

الهی بمیرم برات😭😭😭😭

سلام عزیزم اره کمه حداقل باید بالای ۳۶ ۳۷ باشه مخصوصا تو ماه های اول اما ماه اخر ۳۱ تا ۳۰ خوبه.استرا ...

ندا جون از استراحت بعدشم میگی به من؟

شایدم لانه گزینی دیر انجام شده منتظر باش تا ازمایش انشاالله خوش خبر میای : /discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?postId=219009022

ادرس اشتباه نديد لطفا ، دير لانه گزيني كرده يعني چي؟ بارداري طبيعي نيست كه روز ازاد شدن تخمك معلوم نباشه ، تو انتقال جنين تو ivf جنين بايد در رحم به رشدش ادامه بده و نهايتا بسته به سه روزه و يا بلاست بودن جنين  تا روز ۵ لانه گزيني انجام بشه و در لقاح مصنوئي چيزي به نام دير لانه گزيني كردن نداريم 

سلام دوستان

بیبی چک من روز 12 منفی شد

دیگه هم جنین ندارم

میخوام برم ابن سینا و از نو شروع کنم

تو رو خدا کسیو میشناسین که رفته باشه ابن سینا و جواب گرفته باشه؟

بهترین دکتر ابن سینا کیه؟

اگه کسی اطلاعات داره بهم بده ❌❌❌❌❌❌❌❌❌

سلام دوستان بیبی چک من روز 12 منفی شد دیگه هم جنین ندارم میخوام برم ابن سینا و از نو شروع کنم تو ...

منفی شدی اه ای بابا زوده لابد روز ۱۶ هم بزن🥺من هنوز نزدم منم خیلی ناامیدم هیچ علائمی ندارم اصلا تو چی 

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
منفی شدی اه ای بابا زوده لابد روز ۱۶ هم بزن🥺من هنوز نزدم منم خیلی ناامیدم هیچ علائمی ندارم اصلا تو ...

من همه مدل علائمی داشتم

روز 4 از ظهر تا عصر زیر دلم تیر میکشید تا دو روز بعدش از جام بلند میشدم باز تیر میکشید

دمای بدنم بالا بود

گر میگرفتم نصف شب

درد پریودی و کمر درد و پادرد... 

من همه مدل علائمی داشتم روز 4 از ظهر تا عصر زیر دلم تیر میکشید تا دو روز بعدش از جام بلند میشدم باز ...

عوارض داروهاس،شوهرم ازم پرسید حس حال علائمی داری گفتم نه اصلا گف پس بازم نشد پاشو به کارات برس دیگه خیلی دلم شکست شب کلی گریه کردم نمیدونم خدا لاقل به دردایی که کشیدیم نظر کنه

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏