2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
قربونت عزیزم به منم گفت یذره اب دور جنین کمه منم از دیروز هی توهم نشتی کیسه اب دارم شنبه برم پیش دک ...

ایشالله که هیچی نیست همون توهمه باورکن من که دائم در حال یه توهمم خدا ایشالله بارداری مارو ختم بخیر کنه 🥰💕

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
عزیزم خدا نی نی تو برات حفظ کنه وصحیح سلامت بغلش کنی،میشه بگی شما استرادیول استفاده کردین؟؟پردینیزلو ... : /discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?postId=219021104

مرسی گلم از دعای خیرت ممنونم. بله هم استرادیول داشتم هم پردینزون . استرادیول روزی سه تا داشتم و بعد شنیدن صدای قلب کم کم کمش کرد  و قطع کردم یعنی هفته شش به بعد کم کردم و بعد قطع. ولی پردینزون روزی نصف داشتم از اول انتقالم هنوزم دارم و قطع نکردم گلم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نشتی هم باشه خدایی نکرده اگه شما خوب آب بخوری جبران میشه، شما اگر حتی یه درصد شک کردی به نشتی ...

درسته همیشه پد میزارم ولی من تشخیص نمیتونم بدم ترشح رو از نشتی مثلا گاهی یه خیسی کوچولو دارم با همونم هول میشم دکترم میگه اون احتمالا ترشحه ولی چون غلیظ نی خیلی من نمیتونم بفهمم ولی خداروشکر خیسی اونجوری نداشتم خدا برای هیچکس نخواد ایشالله خدا حفظ کنه این بچه هارو برامون بخدا کاربر تینا رو خوندم زبونم بند اومده نتونستم چیزی هم براش بنویسم تمام وجودم به لرزه شد براش الهی بحق فاطمه زهرا بشه کاری براش کرد که نخواد بچشو...

😔😭😭😭

بچه ها طوطیا چطور سقط کرد؟؟؟ تو رو خدا بگید تو ۱۶ هفته باید چیکار کنم ؟؟؟ کی تجربه کسی رو شنیده ؟؟ ...

عزیزم من توی ۳۰ هفته مرگ داخل رحم شدم.بخاطر پارگی جفت . غمتو درک میکنم. منم ۲۴ ساعت درد زایمان کشیدم .بعدش طبیعی اومد.ولی اشتباهی که کردم کورتاژ شدم.بچه ها میگن باید هیسترو میشدم.چون بقایا داشتم.

۱۶ ماه میگذره. ولی هنوز عمق وجودم داغداره.

😉

عزیزم سختت بود ؟؟الهی بگردم دورت که چقدر زجر کشیدی چطور سقط کردی با قرص؟؟؟تو بیمارستان؟؟؟چقدر طول ک ...

تیناجون خیلی ناراحت شدم قربونت برم نمیدونم چی باید بگم واقعا😔😔😔

خداياشكرت....❤️ 
نه نشتی داده  باز آز دادم خدایا بدادم برس😭😭😭

تینا جون بخدا زبونم نمیچرخه چیزی بگم ولی توروخدا زود تصمیم نگیر حتما با دکتر دیگه هم مشورت کن اگه خودت خیسی رو نمیبینی شاید اصلا نشتی نباشه اگه کمه شاید بشه جلوشو یجور گرفت خدا الهی بحق فاطمه زهرا کمکت کنه 

کجاس حنطوش زاده؟؟؟

دکتر حنطوش زاده حرف نداره من اینجا به دو نفر دیگه ام که اگه خدای نکرده مشکل داشته باشن پیشنهاد دادم که برن حتما برو اینقدر زود سقط نکن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

[QUOTE=219064751]تو ۱۴ هفته بودم اره درد نداره یه لحظه میاد، برا من دو روز طول کشید چسبیده بود بچه اما اون لحظه که م ...[/QUOT

گلبولای سفیدم رفته بالا دکترم میگه رحمت داره عفونت میکنه برات خطرناکه 

ختم بارداری😭😭😭

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
ایشالله که هیچی نیست همون توهمه باورکن من که دائم در حال یه توهمم خدا ایشالله بارداری مارو ختم بخیر ...

ان شاالله همه باردارا به سلامتی فارغ شن🤲🤲🤲

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
[QUOTE=219064751]تو ۱۴ هفته بودم اره درد نداره یه لحظه میاد، برا من دو روز طول کشید چسبیده بود بچه ا ...

وای نه اگه عفونت کردی سریع اقدام کن اصلا صبر نکن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام عزیزم خوبی  میگم من ۲۱ هفته ام دیروز رفتم سونو گفت اب دور جنین کمه منم اصلا بدم میاد از ا ...

اگه نشتی داشته باشه از ترشحات آبکی متوجه میشی

مطمئن باش از کم‌آب خوردن

حتما حتما دوسم نداری آبو بخور به زور روزی دو سه لیتر

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اگه نشتی داشته باشه از ترشحات آبکی متوجه میشی مطمئن باش از کم‌آب خوردن حتما حتما دوسم نداری آبو بخ ...

مرسی عزیزدلم 

خدا نی نی هاتو حفظ کنه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍