2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045906 بازدید | 684488 پست
دکترت کیه؟ میدونم تو شرایط خوبی نیستی ولی میدونی چیه نمیخوام بعدا خدای نکرده ناراحت بشی بگی شتابزده ...

عزیزم صد تا دکتر بالا سرم میاد 

خودمم گیج شدم 

بچه خالش خوبه خوبه اینا میگن سقط چون ممکنه رحمت عفونت کنه 

الانم دارم آنتی بیوتیک میگیرم

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
دلم داره میترکه برات از غصه نمیدونم چه حکمتیه واقعا….. خدا بهت خودش کمک کنه …

خدا نکنه عزیزم 

بچه ات سلامت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم یه کم سخت که هست من با قرص و آمپول فشار سقط کردم و همسرم تایید کرد جنین رو بهم نشون ندن ولی در ...

کاش میتونستم باهات صحبت کنم

بچه ها من شنبه سلفری دادم چرا جوابش آماده نمیشه آخه... روز به روز میگذره استرسم بیشتر میشه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام دوستان طول سرویکس من تو انتی ۳۱ بود کمه ؟ باید چیکار کنم باید سرکلاژ بشم ایا ؟ از سرکلاژم خیل ...

عزیزم دو سه هفته بعد باید واژینال چک بشه من ان تی ۳۲ بود تو واژینال هایی که تا الان دادم حدود ۳۱ هست همش دکتر من زیر ۳۰ سرکلاژ میکنه

عزیزم بنظرم اگه اومد زیر ۳۰ سرکلاژ کن به استرسش نمی ارزه 

نه عزیزم درد نداره فقط دو سه روز لکه بینی داری بعدش

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها من شنبه سلفری دادم چرا جوابش آماده نمیشه آخه... روز به روز میگذره استرسم بیشتر میشه

عزیزم تازه ۵ روز شده استرس نداشته باش همه چی عالیه

من شنیدم حداقل ۱۰ روز طول میکشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم صد تا دکتر بالا سرم میاد  خودمم گیج شدم  بچه خالش خوبه خوبه اینا میگن سقط چون ممکن ...

قربون دلت برم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
طول سرویکس توو غربالگری چند باشه خوبه ؟؟؟؟؟ بعد اون عدد که نوشته توو غربالگری واژیناله یا شکمی؟؟؟

معمولا شکمیه هر چی بیشتر بهتر بالای ۳۶ اینا خیلی خوبه

طوطیا جون ایشالا بزودی یه بچه سالم باردار میشی و به سلامتی بدنیا میاد، یه سوال داشتم دوست نداشتی جوا ...

سلام عزیزم خوبی چخبر؟چند روزه دائم تو فکرتم ولی اسم کاربریت یادم نمیومد تگت کنم

چخبر خوبی؟گل دختر خوبه؟

رفتی سونو دیدیش؟

میگم شما جفتت خلفیه یا قدامی

@sangak    

سلام عزیزم خوبی چخبر؟

میگم شما تکونای نی نی رو حس می کنی؟

من سه چهار روز پیش دو روز پشت هم یه حرکتی حس کردم دیگه حس نکردم چیزی

سلام دوستان طول سرویکس من تو انتی ۳۱ بود کمه ؟ باید چیکار کنم باید سرکلاژ بشم ایا ؟ از سرکلاژم خیل ...

سلام عزیزم اره کمه حداقل باید بالای ۳۶ ۳۷ باشه مخصوصا تو ماه های اول اما ماه اخر ۳۱ تا ۳۰ خوبه.استراحت مطلق باش اگه بالا نرفت حتما سرکلاژ کن هیچ ریسکی نداره راحته خیالتم راحت میشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سرم آی وی ای جی چی هست چه کاربردی داره ؟  هیسترو همون خراشه ؟  هرجی به انصاری اصرار کردم ...

سرم برای کسی که مشکل ایمنی داره 

عزیزم هیسترو با دوربین داخل رحم بررسی میشه ایرادی باشه برطرف میشه نباشه هم خراش میدن 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
کاش میتونستم باهات صحبت کنم

کاری از دستم بیاد در خدمتم عزیزم 

انشاالله که خدا بهت نگاه میکنه و مشکلت حل میشه اصلا نیاز به سقط هم نیست 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود