2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سارا میگم شنیدی میگن بچه های آی وی افی اکثرا دخترن یانه؟ دیروز خانمه تو رویان بهم گفت

اطرافمون هم ای وی افی داریم همه دخترن یکی پسره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
غربالگری اول چن هفته اس ؟من ۸ رفتم مطب دکترم گفت ۱۰هفته بیا پرسیدم برا عربالگری اینا گفت نه ...پس بر ...

نمیدونم من هشت رفتم برا قلب بعد دوازده هفته گفت برو سونو که رفتم غربال اول برا دومی هم گفت برو تا هجده هفته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره منم میرم رویان معمولا دخترن☺️ چون شنیدم محیط ازمایشگاه یجوریه جنین دختر راحت تر تشکیل میشه  ...

خانمه دیروز میگفت جنین دختر قویتره بخاطر اون گرفتنش بیشتره 

انشاءالله هرچی هستن صحیح وسلامت باشن برا همگیمون

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اطرافمون هم ای وی افی داریم همه دخترن یکی پسره

دیروز خانمه میگفت ان تی تو رویان بهم گفت پسره ولی جواب سلفری با آنومالی گفت دختر منم شک کردم حالا به اینکه بهم گفته بود پسر مخصوصا که شمام گفتی ضربان قلبش دقیقا تو همین هفته الان من ۱۵۰ بوده میگم احتمال زیاد برامنم دختره😍

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
یک دنیا ممنون عزیزدلم حرفات خیلی آرومم میکنه بخدا الهی که هرچی از خدا میخای بهترینشو بهت بده فقط&nbs ...

اخه واقعا چیزی نیست که بخوای به خاطرش خودتو و اون طفل معصومو اذیت کنی، فقط باید حواست به چیزایی که گفتم باشه همین، به من ثابت شده اونی که داده خودشم ازش مواظبت میکنه، آره اشکال نداره تا هفته دیگه یه شب درمیون بخور بذار دلت آروم بگیره

الان من چنتا تاپیک هم سرچ زدم دیدم همشون بخیر گذشته براشون فقط بچه هاشون یکم کم وزن متولد شدن که اونم اصلا مهم نیست بعدش همچین وزن میگیره

ترس و حق داری اما واقعا دختر قوی هستی این از تک تک جملاتت مشخصه و من لذت میبرم، تا اخرش همینجوری قوی باش عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
بچه ها من واقعا از همتون حلالیت میخوام که انقدر میام ناله میکنم سر همتونو درد میارم خودمم اصلا دوست ...

این چه حرفیه عزیزم ماهم فقط اینجارو داریم من خیلی پیام هارو می خونم اما چون تجربه ای ندارم حواب نمیدم تو دلم فقط دعا می کنم برا همه امون بقیه هم همین طورن چون همه سختی کشیده اییم و کامل همدیگرو درک می کنیم 

خانمه دیروز میگفت جنین دختر قویتره بخاطر اون گرفتنش بیشتره  انشاءالله هرچی هستن صحیح وسلامت با ...

اره منم شنیدم

ان شاالله که خیره من که عاشق دخترم الان نی نیم دختره انگار دنیارو بهم دادن😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ببین برامن خیلی بالا بودن جفتش عکسشو میذارم برات  براشما سمت چپ که ۳ هست گفت خونرسانی ضعیفه؟ ...

اره عزیزم برا من سمت چپم بیشتربود گفت خونرسانی شریانی رحم چپ ضعیفه 

حتما بپرس عزیزم اگه لازمه آنوکسارو بزنی  از دکترت بپرس به من که والا دکتر اینجوری گفت با این عددا گفت ۳ هفته دیگه بیا اگه لازم بود دوزشو برات بیشتر کنم. ایشالا که خیره جوابت کی میاد برا سلفیری؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
نه عزیزم درسته ۱۸ هفته تمام بری خوبه من طبق انتقال ۱۷ هفتع و ۲ روز بودم همه چیو چک کرد نرمال بودولی ...

من الان نگاه کردم جمعس ۱ بهمن اگه ۲ بهمن برم میشم هجده هفته و شش روز دیر نیست؟زودتر برم؟

دیروز خانمه میگفت ان تی تو رویان بهم گفت پسره ولی جواب سلفری با آنومالی گفت دختر منم شک کردم حالا به ...

ان شاالله که سالم باشه ان تی دقیق نیست اصلا

تو ان تی به دختر خالم گفتن دختره سلفری داد پسر بود 

ولی ۱۶ هفته مشخصه حالا شما که سلفری دادی 

ان شاالله که سالم بغلش کنی😍😍

من الان نگاه کردم جمعس ۱ بهمن اگه ۲ بهمن برم میشم هجده هفته و شش روز دیر نیست؟زودتر برم؟

نه عزیزم دیر نیست تا ۲۰ هفته وقت هست

خب خداروشکر انشاءالله خیره  مرسی از راهنماییات عزیزم ببخش منو همش مزاحمت میشم کلافه ات میکنم&n ...

اصلا هم مزاحم نیستی،نزن لطفا این حرفارو، 

منم تمام این روزا و استرسارو گذروندم، خوشحال میشم اگه کمکی کرده باشم

انقدر دختر دوست داشتنی و با ایمانی هستی هیچکس خسته نمیشه تازه لذت هم میبریم از حرفات

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
خوششون میاد ویزیت بگیرن، الان دکتری که واسه دیابتم پیشش میرم،هر دوهفته میگه بیا، بعد میرمم هیچ کاری ...

دقیقا همینه 😅

چشم عزیزم میرم مرسی از راهنماییات😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت