2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
امروز روز دهم انتقال بی بی چک زدم منفی شد 😔😔😔کلا ناامید شدم 

شایدم لانه گزینی دیر انجام شده منتظر باش تا ازمایش انشاالله خوش خبر میای

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما پانکچر شدی .‌چند تا جنین شد براتون ؟ استرس گرفتم‌ . چند تا دختر چند تا پسر شدن ؟

من از ده تخمک به خاطر مورفولوژی شوهرم فقط ۴ تا جنین شد دوتا دختر دوتا پسر یکی از پسرها هم مشکل ژنتیک داشت حذفش کردن یکی رو هم انتقال دادم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
خانوما؟شمادوهفته اول انتقال رواستراحت مطلق بودید؟یعنی فقط درازمیکشیدید؟یانه مینشستید؟

من فردای انتقال رفتم سر کار

کار سنگین نمیکنم اما فرصت دراز کش بودن ندارم

خدا روشگر فعلا همه چی خوبه

هفته ۶ هستم

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
قربونت برم نمیدونم چی بگم رفیقم فقط میتونم گریه کنم😭😭😭😭😭😭

گریه نکن عزیزدلم انشاءالله به خیر میگذره من مطمئنم بیخبرمون نذاریااا دلم پیشته

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم انشالله چیزی نیست ونی نی گلت صحیح و سالمه مگه تو این سونو ۷ ماهگی مایع مغزه جنین رو هم ان ...

سلام گلم، ممنون عزیزم، دکتر سونویی که میرم پیشش پریناتولوژیست هست اینم چک کرد، ولی اکثر دکترا فکر می کنم چک می کنند، عجیبه که برات چک نکرده، چون مهمه، عزیزم خیلی التماس دعا دارم، خیلی نگرانم😢 انشاءالله بحق آبروی حضرت زهرا نی نیامون سالم و سلامت بیاد بغلمون، شما هم آب خیلی خیلی بخور، بسپار دست خدا، انشاءالله سونوی بعدی همه چی خوب باشه برات.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
آره برا قبلیه 

شوره تاریخشون گذشته اینا عزیزم امروز حتما تاریخ جدید تهیه کن

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
پیامات رو همش رو خوندم ولی این یکی رو نتونستم ازش رد بشم آخه این چه حرفیه میزنی اتفاقی نیفتاده کار ...

اره دارم رعایت می کنم، تلاشمو میکنم، نتیجه رو به خدا می سپارم، ممنون از دعای خیرت مهربونم  

سلام گلم، ممنون عزیزم، دکتر سونویی که میرم پیشش پریناتولوژیست هست اینم چک کرد، ولی اکثر دکترا فکر می ...

سلام عزیزدلم پیاماتو خوندم خیلی خیلی ناراحت شدم استرس وجودمو گرفت انشاءالله به خیر میگذره نگران نکن خودتو امروز حتما برات نماز حاجت هدیه به خانم فاطمه زهرا میخونم 

عزیزم خیلی ناراحت شدم انشالله بحق ابرو حضرت فاطمه زهرا اندازه‌اش طبیعیه تو ام ار آی وهیچ مشکلی نداره ...

فدات شم مهربونم، انشاءالله  

عزیزم به امیدخدا کوچولوت سلامته و میری ام آر آی خیالت راحت میشه، به خودت و کوچولوت استرس وارد نکن ان ...

ممنون خانم گل، انشاءالله نی نیتو سلامت بغل بگیری عزیزم