2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست
ضخامتم نزدیک۸بود.من روزی شش تا استرادیول میخورم.سه روزه انتقال میدن.خیلی ممنون عزیزم محتاج دعاهاتونم

بسلامتی.من ۵روز اول گفته روزی دوتابعد ۳تا.اهاپس از جمعه پروژسترون شروع میکنی؟شبا میزنی یا صبح

بسلامتی.من ۵روز اول گفته روزی دوتابعد ۳تا.اهاپس از جمعه پروژسترون شروع میکنی؟شبا میزنی یا صبح

نه ازپنجشنبه میزنم.صبح

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو تاپیک خوندم که هماتومت کوچیک شده، خیلی خیلی خوشحال شدم، ایشالله تو این سونو کامل از بین رفته باشه ...

آره خداروهزاران بار شکر

تا 16 سانت رسید و لب جفت بود و داشت جدا میکرد

یعنی خدایی شد ک همینجوری رفتم سونو و دیدم ک داروهامو اضافه شد و این سری رفتم شده بود 8 سانت

ممنون

با دعای خیرت ان شاء الله 

سلام بچه ها تو ماه دوم بارداری تو مرغ یکم زعفرون باشه خورده باشی خطرناکه 

نه عزیزم دمنوش زعفرون غلیظ ایراد داره 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

راستی انوکسا با دفترچه امروز گرفتم ۸۰ فکرکنم کلا گرون شدن

راستی انوکسا با دفترچه امروز گرفتم ۸۰ فکرکنم کلا گرون شدن

عزیزم اصلا استرس نداشته باش منم قبل تزریق خیلی ترسیده بودم ولی دقیقا مثل تزریق سرم معمولی میمونه هیچ فرقی نداره فقط چون باید آروم بره ۲ساعت طول میکشه

الان بیمه تاییدیه میخوادمنم گرفتم انوکسپارین ولی زیادنشد ولی لخته دیدم دکترم گفت قطع کن ولی خیلی میسوزونه

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
عزیزم اصلا استرس نداشته باش منم قبل تزریق خیلی ترسیده بودم ولی دقیقا مثل تزریق سرم معمولی میمونه هیچ ...

آهان ممنون عزیزم انشاءالله خدا کمک هممون کنه تواین راه موفق بشیم