2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم من اینجام میام میخونم و میرم من مریض بودم دو سه هفته و درگیر ویروس بودم چندروزیم بستری ...

چند وقت دیدم پیام نمیزاری نگران شدم خوبی عزیزم؟

ای بابا الان بهتری؟ دیگه تیکرت تک رقمی شده چیزی نمونده به امید خدا دوقلوها رو بغل بگیری 😇😇 

با بیمه خوب خیلی کمتر درمیاد اما من شنیدم کلا نسبت به بیرون ارزون ترم هستن، چون تعرفه اشون دولتیه دی ...

اره من خصوصی قیمت کردم دوقلو ۱۵۰۰

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما خوبید  توروخدا به دادم برسید مردم از معده درد شدید ،،خیر سرم امروز پیش دکترم بودم ه ...

منم همینجورم معده درد معدمم اسیدی دارم میمیرم ب منم دارو نداد گفت طبیعیه

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
منم همینجورم معده درد معدمم اسیدی دارم میمیرم ب منم دارو نداد گفت طبیعیه

واقعا خیلی سخته،،یعنی رانیتیدین هم نمیتونیم بخوریم😒

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام عزیزم، فکر نمی کنم برای یه روز که کم بوده مشکلی داشته باشه، برای زیاد شدن آب دور جنین هم آب زیا ...

مرسی عزیزدلم😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام من هفته پنج هستم دکترم بازم بتانوشته شده ۱۳۴۱۵.۰۲ هستش طبیعیه مشگلی نیستش؟

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
چه خوب گرفته.پس میارزه برم دنبالش.ممنون از اطلاعاتت. راستی اگه میدونی چطوری پیداش کنم بهم بگو.شماره ...

ببین منم سطح روده هام چسبندگی داشت و ... پاکسازی شد، برای همین میگم سه ساعت عمل طول کشید! واقعا ابن سینا اگر بخواد عمل قلب انجام بده چقدر میگیره!!! همه دکترای زنان که لاپراسکوپی کار خوب شدن شاگرد آصف جاه و البرزی و شروین بودن واقعا نمیدونم چه جوری روشون میشه از استاد هاشون بیش تر پول بگیرن

آصف فقط شنبه و چهارشنبه بعداز ظهر مطب هست

زنگ میزنی منشیش میگه مدارک رو براش واتس اپ کنی، به دکتر نشون میده اگر دکتر اوکی بده بهت وقت میده

مدارک رو که فرستادی قشتگ توضیح بده که سه بار انتقال منفی داشتی و حالا میخوان عملت کنن، بگو حتما میخوای آصف عملت کنه و ..‌‌

اینا هم شماره های مطبه:

88692031 

88692۰32

09905415217 واتس اپ منشی

دوستان باردار شماهم خلط پشت گلو و سینوس دارید ؟ببخشید گلاب به روتون خیلی حال بهم  زنه ....ممکنه ...

کلا برگشت اسید معده باعث خلط پشت حلق میشه، بارداری هم که معده رو کلا به فنا میده...🤦🏻‍♀️

بپرس از دکترت ببین دارویی بهت میده

بعدم امتحان کن چه خوراکی میتونه اسید معده ات رو کمتر کنه، بیسکوییت، نون خشک، شیر ....

ضخامتت چندبود‌؟ یکشنبه روزچندمت میشه؟ جنین چندروزه انتقال میدن؟ب حق سه ساله کربلا ان شاالله ک ایندفع ...

ضخامتم نزدیک۸بود.من روزی شش تا استرادیول میخورم.سه روزه انتقال میدن.خیلی ممنون عزیزم محتاج دعاهاتونم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام خانما خوبید  توروخدا به دادم برسید مردم از معده درد شدید ،،خیر سرم امروز پیش دکترم بودم ه ...

ببین کم کم امتحان کن ببین چه خوراکی کمکت میکنه

از نون خشک و بیسکوییت و ....

بعدم خیلی سعی کن قاطی غذا نخوری، مثلا چایی رو غذا نخوری. میوه مخصوصا مرکبات رو کم کم بخوری و ...

آها من یکی از دوستام خیار با پوست هم به معده دردش کمک میکرد😁

خلاصه باید سیستم خودتو پیدا کنی، بعضی دکترا تو بارداری خیلی سخت دارو میدن!