2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045344 بازدید | 684460 پست
بچه ها دوستم یه هفته بعد انتقال ترشح صورتی و بعد هم خونی دیده.قرمز روشن. امکان داره لک لانه گزینی ...

اره 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
نیلدا جون کیوتن ۱۰ ، برای من که انتی تی پی او ۳۱ هست (رنج   آزمایشگاه ۰ تا ۱۶ ) خوبه یا نه ...

فکنکنم ربطی به اون داشته باشه  ولی احتمالا به شما پردینوزول میدن  اگه دکترت سقط مکررم باشه ، مثلابعصی دوستام بالا بود این فاکتور بدون پردینوزولم بودن  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم از الان پردنیزیون داده . فقط میگم کیوتن برام بد نیست ؟

من میگم نه بد نیست ولی باز بپرس کیوتن قرنز شوهرتم می تونه بخورها دکتر شوهرم بهش داده جفتمون مصرف میکنیم . 

عزیزممم ناراحت نباش  انتقالت مثلا میافته فروردین اینا بهتر اون زمان  منم همونموقعها بودم ا ...

ان شاالله عزیزم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها با خوردن قرص پروژسترون میشه لک دید؟ من ازهفته قبل دارم میخورم ک پریودم عقب نیفته بعد ببخشید و ...

رکساناجون من اینطوری میشدم هروقت قرص پرژسترون میخوردم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بچه ها با خوردن قرص پروژسترون میشه لک دید؟ من ازهفته قبل دارم میخورم ک پریودم عقب نیفته بعد ببخشید و ...

حالا شاید لطف خدا شاملت شده وبارداری😍شاید لکت به این علت باشه عزیزم

سلام من لک بینی دارم ۴هفته هستم ازروز۱۲انتقال دارم لک بینی دکترم سه تاکرده شیاف ولی قطع نمیشه میادمی ...

سلام، بهت آمپول پروژسترون نداده؟ آمپول لکه بینی رو زودتر قطع می کنه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
من میگم نه بد نیست ولی باز بپرس کیوتن قرنز شوهرتم می تونه بخورها دکتر شوهرم بهش داده جفتمون مصرف میک ...

آره هر دومون داریم‌میخوریم .‌وای از بس تقویتی میخورم خسته شدم

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام عزيزم ممنون از احوالپرسيتون 😘 من هفته ٣٤ هستم ٨ ماه ميشه فكر كنم  شما چيكار كرديد ؟ ...

به سلامتی ، وای ما شاءالله چه زود هشت ماه گذشت ، البته برا من زوده برا تو نه😂 

من هیچی والا منتظرم پولی جور کنم تا برم تهران واسه ivf ، بعد اگه ان شاءالله برام جنینی تشکیل شد ، بیام از جنین اهوازیم شروع کنم برای انتقال

کسی تاحالا تو بیمارستان امام خمینی این آزمایشات و داده؟

عزیزم اگه میتونی با دکتر رزاقی یه ویزیت برو،آزمایش‌های ایمنی و انعقادی کامل مینویسه،آزمایشگاه ونک هم می‌فرسته اونجا فقط قبول داره

سلام عزیزم قربونت شما خوبی؟ عزیزم فک کنم ۲۴ هفته باشه دکتر من که فعلا واسم ننوشته چیزی حالا دو هفته ...

مرسی عزیزم خداروشکر همه چی خوبه؟؟

سرویکست بالانرفت با استراحت؟؟؟

حالا دیگه خودم باید حتما یکشنبه برم 

من حرکاتشو کم حس میکنم نه خیلی واضح و پرقدرت ولی یه کم حس میکنم

نه بابا🤣🤣🤣🤣قطعش نکنم تااخربخورم اره؟ البته سرسقطمم همینجوری لک دیدم ک رفتم سونو داروها قطع کردم ...

والله من دوسه تاش که مونده بود تموم شه پریود میشدم دیگه بجاش دوفاستون میخورم خیلی بدبود پروژسترون برام.والله کارخدا معلوم نی😉نمیدونم والله حالا بخور تا تموم شه