2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آزمایش برا روز 22 هست شیافت روزی دو تا دارم صبح و شب  بنظرتون الان بکنم روزی سه تا؟؟

اول باید به مرکز اطلاع بدید.آمپولم داری؟؟حالا تا بچه ها بیان راهنمایت کنه ولی تا میتونی استراحت کن تا فردا که انشاءالله به مرکزت اطلاع بدید

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم جنت مکان باشه داداش گلت  انشاالله خدا گل پسر برات نصیب کنه انشاالله به زودی خدا همه خوشی ...

ممنونم مهربونم الهی آمین مرسی از دعای قشنگت. انشالله خودتم به زودی زود مامان میشی گلم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دخترا جواب اومده مثبت شدم خدایا شکرت . ان شالله قسمت دوستای عزیزم 

مبارکت باشه عزیزم ایشالله سالم بغلش کنی

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

بچه ها با خوردن قرص پروژسترون میشه لک دید؟ من ازهفته قبل دارم میخورم ک پریودم عقب نیفته بعد ببخشید ولی الان رفتم دستشویی ترشحاتم قهوه ای کم رنگ بود.اخه مگه میشه؟ هنوز ۳تا ازقرصامونده من همیشه ۴روز بعد قطع قرص پریودمیشدم

سلام من لک بینی دارم ۴هفته هستم ازروز۱۲انتقال دارم لک بینی دکترم سه تاکرده شیاف ولی قطع نمیشه میادمیره نگران کننده نیستش توسونوساک نشون دادخیلی نگران هستم؟

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
اره عزیزم. با مرکز حرف زدم گفتن دو ماه بعد کرونا باید برم چون رو نتیجه اثر میذاره. گف نهایت ی جلسه ل ...

عزیزممم ناراحت نباش  انتقالت مثلا میافته فروردین اینا بهتر اون زمان  منم همونموقعها بودم اون سالا ، ایندفعه هم همون موقع میرم چون بهار خوبه  انشاالله که بهترینا نصیبمون میشه مطمعنم هر دو مثبتیم   

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم