2777
2789
عنوان

میترسم از شوهرم چکار کنم

432 بازدید | 40 پست

حتی تو فیلما هم وقتی مرد عصبانی میشه میترسم و گریم میگیره زندگیمو مختل کرده حتی جرات ندارم با بزرگترین اشتباه شوهرم کوچکترین واکنشی نشون بدم صم بکم فقط دارم نگاه میکنم قبلا اعتراض میکردم همیشه کار به کتک کاری میکشید

Hastii17 سابق

به تاپیک آخرم سر بزن. درباره همین موضوعه

من یک زنم با قدرت و صلابتی بزرگ   با روحی طغیانگر و با قلبی سرشار از عاطفه زنانگی    پس اگر آدرس را اشتباه آمدی       برگرد اینجا کسی از تنهایی نمرده است.   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیار رفته بودم خونه دوستم با شوهرش دعواش شد هرچی لیوان داشتو زد طرف شوهرش و انگار دوستم نبود نمیشناختم 

میشه راهی دارید بگید خوشگلا واسه سیاهی و گودی زیر چشم چی خوبه میدونی بگو❤️⚘️
خیلی عجیبی این مرد رو پررو تر میکنع

عجیب نیست خواهر بخدا تو موقعیتش خدا نکنه قرار بگیری زن ضعیفه اصلا صورت تو دعوا بهش نمی‌رسه خیلی بده خیلی هاااا من دوتا بچه زیر سه سال دارم بارها جلوی چشمشون از شوهرم کتک خوردم خیلی سخته

چون کتک کاری داشتید و احتنالا شما اسیب دیدی ترس دار شدی الان رفتارش خوبه باهات یا مشکل دارین؟

الان اون هرکاری دلش میخاد میکنه از صب تا حالا ۵ دقیقه همو دیدیم جرات اعتراضم ندارم

Hastii17 سابق
عجیب نیست خواهر بخدا تو موقعیتش خدا نکنه قرار بگیری زن ضعیفه اصلا صورت تو دعوا بهش نمی‌رسه خیلی بده ...

تو موقعیتش بودم برا همین میگم عجیبه 

تهش مرگه دیگه 

آدم یه بار میمیره ن اینکه روزی  صد بار از ترس بمیره