2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
فکر نکنم بیمارستان اجازه ملاقات بده عزیزم. تا چند ماه پیش که اجازه نمیداد. شما بگین  اجازه ملاق ...

مریضن خواهر مریض. زن دایی همسرم هر موقعه باهام حرف میزنه میگه دیگه یکی بیار خیلی دیر شدا. اینگار خودم عقل ندارم والا منتظرم تو بگی بدوم بیارم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
فکر نکنم بیمارستان اجازه ملاقات بده عزیزم. تا چند ماه پیش که اجازه نمیداد. شما بگین  اجازه ملاق ...

نی نی من انشالله فروردین بدنیا میاد الانم بخاطر واکسن اینا شرایط ملاقاتا راحتر شده بعد فامیل که حالا آدم میتونه بگه نیان ولی به مادر پدرا و خواهر برادر نمیشه که اونا میان احتمال خیلی زیاد چون یروز کامل هم که ادم میمونه اینا طاقت نمیارن نیان که. 

آخ از این فامیل و آشنا نگو که زخم خورده ام شدید انقد که فرهنگشون پایینه انگار هر کی دیر بچه دار شه مشکل داره خوب باباباجان شاید خودش شرایطشو نداشته نخواسته من تو همه این سالها گفتم خودم نمیخوام بچه بعد میگن آی وی اف کردی......

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم قبلا دوبار پیش عارفی میکرو کردم و منفی شدم اکثرا کسایی پیشش میرن که یا میکرو میخوان یا سقط م ...

بروپیش دکتر نداسالاریه کارش عالیه عالی ب شدتم خوش اخلاق و مهربونه و جوون.من دخترعمه م پیشش سز شد خیلی راضیه ولی خب خیلی دیرنوبت میده ازالان وقت بگیر.

[QUOTE=217607474]ببخشید اینو میپرسم دوست داشتی جواب بده گلم بعد چند سال از ازدواجتون مامان شدی؟ من همش میترسم دوقلو ب ...[/QUOTE

هفت سال عزیزم . منم همش ترس دوقلویی داشتم من که دوقلو نشد ولی باز میشنوم بعضیا برای خودشون نسخه پیچیدن برام و میگن آی وی اف.... 

بقول همسرم دهن این مردمو نمیشه بست دل منو خیلی شکوندن خدایی با اینکه من همیشه صورتمو بقول معروف پیش همه فامیل با سیلی سرخ نگه داشتم و نذاشتم کسی مشکلو بدونه و گفتم خودمون فعلا دوست نداریم بچه بیاریم بعد انقد وقیحا توروم نگاه میکنن میگن آی وی اف کردی بالاخره..... فکر کن🥴

بگو آخه بیشعور طرف آی وی افم کنه میاد به تو میگه که میپرسی😂

خانوما چراانقدبراتون مهمه ک کسی ندونه آی وی اف کردین؟ مگه گناه کردین یاخلاف شرع کردین؟ من خودم هرزمان ک بارداربشم همه رو آگاه میکنم ازمشکلم ک دیدشون بازبشه و این فرهنگ جابیفته دیگه الان ماهاباید فرهنگ سازی بکنیم.قبول دارم ک قبلش کسی ندونه بهتره چون استرسا و...بیشترمیشه امابعدش دیگا بگید ک آگاه بشن و براشون جابیوفته 

بروپیش دکتر نداسالاریه کارش عالیه عالی ب شدتم خوش اخلاق و مهربونه و جوون.من دخترعمه م پیشش سز شد خیل ...

بیمارستان خیلی برام مهمه گلم وگرنه همین دکتری که الان پیششم دکتر متین بی نظیره. این دکتر کدوم بیمارستان؟

خانوما چراانقدبراتون مهمه ک کسی ندونه آی وی اف کردین؟ مگه گناه کردین یاخلاف شرع کردین؟ من خودم هرزما ...

گلم هرکسی یجور فکر داره و متاسفانه ما الان نمیتونیم چهارتا دور از جون بی ادبو ادب کنیم که . من به شخصه نه این مشکل هیچ مشکلیمو تا الان نذاشتم کسی بدونه چون بنظرم اصلا به کسی مربوط نی و هرچی این جماعت از آدم ندونن بهتره. از بعضی حرفا آدم دوست داره فرار کنه سر همین ترجیحم اینه....

سلام دوستان خوبین؟ کسی اینجا همسرش واریکوسل عمل کرده بعد باردار شده باشه؟ هر کسی این شرایط رو داره ر ...

من همسرم واریکوسل داشت جراحی کرد تقریبا 10ماه بعدش باردار شدم ولی بخاطر تشکیل نشدن قلب جنین سقط شد جراحی واریکوسلشم اصلا موثر نبود توی مورفولوژیش نهایت میکرو شدم 

من تازگی تحقیق کردم و تعریف دکتر متین رو شنیدم میخوام انشاالله زایمانمو برم پیش دکتر متین بیمارستان ...

عزیزم دکتر متین واقعا دکتر خوبیه من کورتاژم پیش خود ایشون بود و ایشونو واقعا دعا میکنم که آسیبی بهم نزد ولی از آرمان خیلی خوب نشنیدم البته به قول دوستمون همه جا تعریف خوب و بد داره نمیشه اخرم فهمید کی درست گفته کی نه.

[QUOTE=217607474]ببخشید اینو میپرسم دوست داشتی جواب بده گلم بعد چند سال از ازدواجتون مامان شدی؟ من ه ...

چقد بی ادب من که کلا یه جوری با فامیل خودم قطع ارتباط کردم اینقد فضولن. منم همیشه الکی یه بهانه ای آوردم خدا خیر بده این کرونا رو اوایل هم کرونا خیلی کمکم کرد. خانواده همسرمم فقط یه زن دایی داره خیلی بدبخته. به خدا واگذارشون میکنیم عزیزم. انشالله به سلامتی نی نی رو بغل میکنی برای ما هم دعا کن❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من شریان رحمیم بالاترین حدتو محدوده مجازه از اول روزی یدونه اسپرین میخوردم دکترم فعلا چیزی نگفته

منم از اول انتقالم روزی 1دونه اسپرین میخوردم اما 4روز پیش دکترم گف شریات رحمیت بالا رفته باید دوتا اسمرین باهم بخوری گفت ممکنه بچه رو زودتر بدنیا بیاریم الان اخر 28هفته ام 

خانوما چراانقدبراتون مهمه ک کسی ندونه آی وی اف کردین؟ مگه گناه کردین یاخلاف شرع کردین؟ من خودم هرزما ...

من تا قبل جواب ازمایشم بجز مامانم و مادرشوهرم پدرشوهرم هیچ کسی نمیدونست تا استرس نگیرم ولی همش میگم با اون اوضاع داعونم دعاهای اونا بود که جواب گرفتم الان همه میدونن ای وی اف کردم ۹ ماهه پاشونو خونم نذاشتن بخاطر کرونا همش میترسن میگن این همه هزینع کردی دارو د دوا تا دنیا نیاد نمیایم بنظرم خیلی خوبه که میدونن و برام دعا میکنن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
چقد بی ادب من که کلا یه جوری با فامیل خودم قطع ارتباط کردم اینقد فضولن. منم همیشه الکی یه بهانه ای آ ...

حتما عزیزم دعا گوی همه منتظرا همیشه بودم و هستم. من از خانواده همسرم خدایی هیچی ندیدم ولی امان از چند نفر تو فامیل خودم دقیقا با وجود اینکه دوساله درگیر کرونا هم هستیم و این خودش یه بهونس با اینکه تا الان از دهن من بچه خواستن یا مشکل داشتن نشنیدن ولی خیلی با اعتماد بنفس انگار مطمئنن میپرسن و میگن مبارکه فلان کردی....

منم واگذار به خدا کردم گلم ایشالله خیلی خیلی زود یه نی نی صحیح سالم خدا بهتون بده🥰

من تا قبل جواب ازمایشم بجز مامانم و مادرشوهرم پدرشوهرم هیچ کسی نمیدونست تا استرس نگیرم ولی همش میگم ...

عزیزم ایشالله بسلامتی بدنیا بیاری نی نیتو🥰 خداروشکر فرهنگشو فامیلای شما داشتن.

من به هیچکس از اول نگفتم و تصمیمم دارم نگم انشالله به امید خدا😍