2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیزم 

من یک تعدادی قرص استرادیول دارم (۴۵ تا حدودا خارجی ؛ ۱۵ تا ایرانی) که تاریخشون تا ۲۰۲۳ هست ، اینا رو میخوام بدون دریافت هزینه به کسی که احتیاج داره به این قرص هدیه کنم اگر کسی میخواستشون بهم بگه که تقدیمش کنم.

باشه ممنونم عزیزم. شما قبلش سونو ساک هم رفتی؟ چند هفته رفتی؟  

من زمانی که بیبی چکم مثبت شد نزدیک هشت نه روز عقب انداخته بودم پری و وقتی رفتم ساک و جنین و دید و گفت پنج هفته و پنج روزم

ببین من قبل از غربالگریم که دوشنبس رفتم سلفری دادم  دکترم گفت لازم نیست اما برا اینکه خیالم را ...

کدوم آزمایشگاه رفتی عزیزم؟

برا من ریسکمو زده پرخطر فکر میکنم بخاطر اون دکتر آمینو گفت فقط ولی خب سعی میکنم همین سلفری رو انجام بدم خیلی بهتره

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مگه مشکل کلیه داری؟ هفته چندهستی عزیزدلم؟

نه فدات مشکلی ندارم 

۱۳ هفته و۵ روزم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
کدوم آزمایشگاه رفتی عزیزم؟ برا من ریسکمو زده پرخطر فکر میکنم بخاطر اون دکتر آمینو گفت فقط ولی خب سع ...

نیلو آزمایشگاه خیلی خوبیه برای غربالگری کلا ؛ سلفری رو اونجا انجام بدید خیالتون راحت میشه

دوستان سیکل من ۴۵ روزه شده ؟؟؟؟  دکتر گفت از سوم پریودی بیا سونوت کنم . ولی از همون روز سوم‌پر ...

عزیزم خب وقتی دوباره بعد تموم شدنت ال دیت پریود شدی اول تا سومش میری آمپولای پانکچر رو میگیری حدود ۱۵ روز بعدشم عمل پانکچر انجام میشه سینافکت هم تا دو روز قبل عمل ادامه میدی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
کدوم آزمایشگاه رفتی عزیزم؟ برا من ریسکمو زده پرخطر فکر میکنم بخاطر اون دکتر آمینو گفت فقط ولی خب سع ...

من شنیدم که اگر سن بالای ۳۵ سال باشه یا با روش های باروری باردار شده باشی ریسک پرخطر میزنن ولی اکثرا هیچ مشکلی نیست اصلا نگرانش نباش

نیلو آزمایشگاه خیلی خوبیه برای غربالگری کلا ؛ سلفری رو اونجا انجام بدید خیالتون راحت میشه

چشم نورا جونم ممنونم ازت 

اگه بشه تو این هفته وقت میگیرم میرم با یه دکتر دیگه هم صحبت میکنم ببینم نظرش چیه

من تا حالا شنیدم برام مهم نبود. ولی دیدم یسری همش در حال کنکاشن شاید بچه برای خودشون نباشه. از این د ...

بگن ازمایشگاهی مگه مهمه‌؟ من جای اون مادر میبودم میگفتم ازمایشگاها همیشه بهترینارو تحویل میدن و بچه م خیلیم باهوشه .منم خیلی این چیزا برام مهم بود پارسال .اماالان رو خودم کارکردم ک برام مهم نباشه چون تواین راه ب حدکافی ازلحاظ روحی و مالی اذیت میشیم و هیشکی عین خیالشم نیست.پس چرا من حرفای اونا برام مهم باشه ک بخوام بخاطرنشنیدن یانفهمیدن اونا استرس بکشم و روحمو اذیت کنم .پس ب درک مهم خودمم