2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
خدا حفظش کنه برات نمی دونم دو دلم برم نرم 

نه وایسا همون تاریخ برو من شش هفته و پنج روز رفتم توی مطب صدای قلب و نشنید یعنی تا هشت هفته بشم مردم و زنده شدم از استرس خیلی روزای بدی بود🤕بزار همون هفته دیگه برو صدای قلب خوشکلشو بلند و واضح میشنوی😜😍

چند سالش بود؟ هر ۱۷ تا تخمک همش شد جنین؟ داروهاش چی بود؟

ببخشید مراکز خودشون تخمک اهدایی نمیدن ؟ حتما باید دونر رو خود شخص پیدا کنه ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید مراکز خودشون تخمک اهدایی نمیدن ؟ حتما باید دونر رو خود شخص پیدا کنه ؟

مراکز استان ما خودشون تخمک ندارن و ما خودمون باید پیدا کنین

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
سلام عزیزم اتفاقا منم میخام برم هم تعیین جنسیت هم عکاسی بارداری دنبال آتلیه خوبم همش تو اینستا سرچ م ...

منم فعلا دارم میگردم چندتارو هم زنگ زدم اما به نتیجه نرسیدم اصلا 😐 حتما عزیزم شمام اگه پیدا کردی بهم بگو لطفا 😘

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
مراکز استان ما خودشون تخمک ندارن و ما خودمون باید پیدا کنین

امیدوارم همه چی‌برات خوب پیش بره عزیزم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
منم فعلا دارم میگردم چندتارو هم زنگ زدم اما به نتیجه نرسیدم اصلا 😐 حتما عزیزم شمام اگه پیدا کردی به ...

آتلیه اتاق روشن خیلی خوبه هم چیکا رفته بود هم یکی از دوستام خودمم دایرکتشون پیام دادم کلی نمونه لباس اینا فرستاد عزیزم میخوای یه نگاه بنداز

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

@tabsome
‍ عزیزم چرا افسردگی آخه ؟؟؟ هرموقع حس کردی ناراحتی به این فکر کن که این روزا آرزوت بوده و چقدر بابتشون خوشحالی و زحمت کشیدی و بالاخره نتیجه داده ! اگه مشکلی نداری خب بیرون برو من چند باری رفتم دیگه حوصلم واقعا سر رفته بود خیلی توو روحیه ام تاثیر داشت ! من از صبح خونمون روو شبکه آهنگه فقطم آهنگای شاد میخونه یکسره خیلی خوبه نمیذاره آدم فکر و خیال بیخودی کنه !بشین با همسرت فیلم ببین که نخوای به چیزای منفی فکر کنی ! هرچیزی ام که بشه به خودت بگو هیچی نمیتونه از خوشحالیم کم کنه 🥳 اما اگه دیدی داره بیشتر میشه حتما روانشناس برو عزیزم !کلا سعی کن آسون بگیری و خوشحال باشی 😁

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
آتلیه اتاق روشن خیلی خوبه هم چیکا رفته بود هم یکی از دوستام خودمم دایرکتشون پیام دادم کلی نمونه لباس ...

مرسی عزیزم از راهنماییت 😘پیج اینستاشو داری ؟؟؟ 

ممنون عزیزدلم انشالله😘😘 وای دعاکن شنیدم اتاق عمل اینجاپره هرطرف یکیوعمل میکنند اح😒😒😒

سلام عزیزم خوبی چخبر

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دوستان‌من‌جواب‌آزمایش‌کاریوتایپ‌گرفتم کسی‌بلده‌‌‌‌‌‌بگه‌جوابش‌چیه؟ دوتاشم‌باقرمزنوشتن..

بزار من اگه تونستم بگم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
فدات. دایرکتشون پیام بده هم قیمت و همه چی رو میگن

مرسی عزیزدلم لطف کردی واقعا  فردا زنگ میزنم 👌🏻😘

سلام نفس جان خوبی نه هنوز گفت ۱۷ اذر بیا که میشم ۸هفته و ۵ روز نمی دونم چرا اینقد دیر ببخش چون تهوع ...

سلام عزیزم انشالله که تهوع کمتر بشه،چرا اینقد دیر نوبت دادن بهت؟؟علتش نگفت؟؟