2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046201 بازدید | 684503 پست

سلام دوستان کسی بوده تو بارداری افسردگی گرفته باشه 

من افسرده شدم خیلی از ی طرف چون همش خونم از ی طرف فک کنم داروهاهم اثر دارن هورمونامم ک تاثیر میزارن چیکارکنم لازمه برم روان شناس اصلا هیچ چی خوشحالم نمیکنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا حفظش کنه برات نمی دونم دو دلم برم نرم 

وای دختر خوب طاقتی داری بخدا من روز ۱۴ انتقالم برا ساک رفتم انقدر که تو همه چی عجله دارم دوهفته بعدشم برا قلبش 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
می ترسم ته قلبم 😔

عه ترس براچی عزیزم با این همه تهوعی که داری مطمئن باش قلبش تشکیل شده وصدای قلب نازشو میشنوی هروقت بری

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

سلام وقت بخیر

بچه ها تروخدا هر کی پیامو میبینه کمکم کنه

یه دونر بردم سونو امروز نه پریودش بود بدون هیچ گونه دارو تقویتی  و داروی پانکچر هر طرف ۵ یا ۶ تا داشت کسایی که زیاد تخمک و جنین بالای ۱۵ تا داشتید لطفا بگید روز سوم قبل از شروع سیکل تون چندتا هر طرف داشتید؟

تروخدا هر کس تعداد جنین و تخمک بالا داشته بگه قبل از شروع سیکل هر طرف چندتا داشته؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
اگر 50 گرم بدن بايد زير ۱۴۰-۱۴۵ باشه اگه ۷۵ یا ۸۰ گرم گلوکز بدن زير ١٨٠  كلا" رعايت ...

فکر کنم 50 گرم دادن، چون رنج رو زده 145، بالای 145 رو گفته بود زیاده.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
همون دکتر برات انتقال داد توپیامبران

یبارش‌خودش‌اومد

دومی‌روهم‌دکترسلطانی‌انتقال‌داد

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

دوستان‌من‌جواب‌آزمایش‌کاریوتایپ‌گرفتم

کسی‌بلده‌‌‌‌‌‌بگه‌جوابش‌چیه؟

دوتاشم‌باقرمزنوشتن..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ببین من در حد غذای معمول همه چی میخورم اون کرفس هم که گفتم چون من یه بسته حدود یه کیلویی کرفس میخری ...

ممنون عزیزم اخه نوشته قاعده اور🤔 داخل خورشتش زیاده خوب نمی دونم واقعا قاعده اور هست یا نه من کمشو کنار مرغ میریزیم میخورم ولی خورشتشو شک دارم

خدایا شکرت
سلام عزیز دلم، برای من کم شده بود 4 هفته پیش انقدر مایعات خوردم این سری که سونو شدم نرمال شد، فقط م ...

منم امشب سرم زدم

چند شده بود مایع یادته؟برای من ۶۰ شده

چندتا سرم زدی؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
سپیده جوونم احتمالا بستریت میکنن بیمارستان که یه سره سرم بگیری، نگران نباش قربونت برم، برو دکتر ایشا ...

وای بیشور انقد صدری منو ترسوند🥲🥲

بهم گفت ختم بارداری باید بدیم ولی خوب بچه نمیمونه تحمل کن اب بخور

رفتم دکترم برام سرم نوشت تا پس فردا نامه اورژانسی داد پیش شیرازی طب جنین هست برم

دکترمم گفت احتمالا بستری بشی تحت مراقبت باشی

دعام کن عدد ابم لااقل بالا بیاد یه کوچولو

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا