2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست
خوب پس همه چی رو بهت گفته که همون بمون 1 ماه دیگه تو 9 هفته، 10 هفته برو که خیالت راحت باشه بابا ای ...

ممنون عزیزم که یاداوری کردی.....زنگ زدم دکتر ایمنی گفت بایدسرم  اینترالیپید بزنی چون من قبل انتقال زده بودم .....بهش گفتم وصعیتم اینطوریهمیشه ده روز دیگه بزنم گفت هرچه زودتر تونستی بزن......عرجا هم زنگ زدم نمیاندخونه سرم بزنن ......دیگه نمیدونم چی کار کنم خواهر جون

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیز دلم. اره واقعا همه چی ب خواست خداست. نمیدونم چرا اینقد سختگیری می کنن. ان شاالله تا شنب ...

😅😅موفق باشی عزیزم😘😘😘

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ان شاالله شمام هر چه زودتر انتقال بدی و مثبت بشی🤩🤩🤩

انشالله عزیزم

ممنونم😍😍

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
دکترم گفت جنینات نتونستن بلاست بشن و اون باعث منفی شدنته. بنظرت چیکار کنم😩

مگه با جنین شناس صحبت نکرده بودی 

درباره کیفیت جنینات؟

سلام عزیز دلم، ممنونم از دعای قشنگت والا برای منم با دستگاه های خونه همین حدود بود بعد به دکتر گفتم ...

ممنون از جوابت عزیزم.اتفاقا منم خودم تو خونه تست زدم و همیشه هم رعایت میکردم رژیم بودم برای دو هفته دیگه برام ازمایشات کامل نوشته خدا خودش بهمون رحم کنه 

بچه ها اینجا کسی بوده که سرم اینترالیپید زده باشه؟.......من ثبل انتقال زدم ......بعد انتقال هم باید بزنم ولی چون لک بینی دارم نمیتونم برم بیمارستان ........کسی جایی میشناسه که بگم بیان خونه سرم رو بزنن برام؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

خانومایی که بعد انتقال مثبت شدین🛑🛑🛑🛑🛑

شما کدومتون بعد انتقال سرکار رفتین؟

من چون کارم پشت میز نشیتن هست میخوام بدونم آیا رو نتیجه تاثیر داره؟اینکه مرخصی نگیرم 

یا نهایت دو روز بعد انتقال برم سرکار.

چون سری پیش یه هفته نرفتم سرکار ولی منفی شد.

برعکس سال ۹۸ بعد ای یو ای رفتم سرکار و مثبت شد .ولی حیف نموند برام.

😉

خانومایی که بعد انتقال مثبت شدین🛑🛑🛑🛑🛑 شما کدومتون بعد انتقال سرکار رفتین؟ من چون کارم پشت میز ...

این مسئله دغدغه منم شده آخه من سر بچه اولم ۹ ماه استراحت کردم والان که برای دومی تو سیکل انتقال هستم متوجه شدم تا حدی باید کار کرد که خسته نشیم و به بدن فشار نیاد باز هم باید از دکترت سوال کنی

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
جنین شناس رو ندیدم.باید حق ویزیت جدا بدم باهاش صحبت کنم؟

نه نیازی نیست

میتونی تماس بگیری

یا هر وقت رفتی مرکز بری ببینیش

من خودم امروز رفتم جنین شناس مام رو از نزدیک دیدم صحبت کردیم

یکم پشت در جنین شناسی معطل شدم اما بالاخره صحبت کردیم

بچه ها شما لوبیا سبز و چه جوری درست میکردید که خوشمزه بشه راستش با نمک پختم بد مزه بود میخوام برای   ضخامت آندومتر مصرف کنم

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
منم آذر میرم خراش رحم.دی انتقال همراه با پی ار پی دارم.

ان شاالله سبب ساز باشه براتون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
@tabsome     جان ببخشید شما پی آر پی کرده بودی چجوریه ؟ با بیهوشیه ؟ درد داره؟ هزینه اش ...

سلام گلم ن درد نداره ازخودت خون میگیرن دهانه رحمتو باز میکنن و مثل انتقال جنین به رحمت تزریق میکنن