2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
ای جاااانم چقد برات خوشحال شدم عزیزم، پیش کی بالاخره میکرو کردی؟ گفته بودی بعد عید میای ایران اما دی ...

اخی راس میکی عزززم .؟....چقدر خوشحالم برات مبارکه گلم ...ایشالله خدا نگهدارش باشه.....اخه همسرم ایران نیست ...هیشکی هم نمیدونه یعنی به خونواده ام نگفتم .....به خاطر همین مجبورم خودم برم.....یا اینکه ی پیک بفرستم که اونم مرده نمیشه ...خدا بزرگه ......حالا تا ی ماه دیگه 

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خیلی وقت بود تاپیک نمی اومدی به سلامتی مامان شدی عزیزم خیلییییی خوشحال شدم برام‌ خدا برات ...

سلام عزیز دلم خوبی؟....خیلی ممنون ایشالله حاجت روایی خودت گلم......خودت انتقال دادی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
آره حتما صلاحی هست،بعیدم نیست نمیشه همش مشکل رشد آندومتر باشه. چشششششم خاله مهربون میگم پسرم سفارشی ...

چشمممم عزیزم میگم یه ادم قوی که داره تلاش میکنه

خداحفظش کنه گل پسرمون رو, فکرکنم تو زایمانم میکنی ومن بعدش قسمت میشه انتقالم😍😍😍..

اره اخه من دوروز قبلش پی سی آر دادم وcbcدیگه لازم نبود بیمارستان باشم.بخدا خوش میگذره🤣🤣🤣🤣🤣توبیم ...

ای جانممم عزیزم چقدر پر انرژی تودختر😍😍😍خداخودش تودامنت یه بچه شیطون بزاره انرژی هاتون روباهم تخلیه کنید

نمیدونم هرچی صلاحه فقط خداکنه باهمین دیگه هرچی هست حل بشه

حمدی عزیزم

شما مطبش میرین؟چجور دکتریه من با حضرتی انتقال دادم روز دوازده بی بی زدم منفی شد خودمم روز9 و11لک دیدم 

الان هیچ امیدی ندارم میخوام ببینم انتقال بعدی کدوم دکتر برم یدونه جنین بلاست مونده واسم تو جهاد

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
قربونت برم عزیزم. والا من خوردم واسه پانکچر روزی دو تا هزار میخوردم به همسرمم حدود ۲۰ روز دادم. راست ...

سلام عزیزم میخواستم بدونم مگه ملاتونین واسه خواب نیست ؟؟و اینکه منظورت این قبل انتقال بخورن؟؟

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام عزیزم من رفتم گفت خداروشکر خوبه همه چی ففط گفت دو هفته دیگه بیا سونو تکامل مخچه به شما هم گفته ...

خوب خداروشکر

ولی به من راجع به این سونو چیزی نگفت

اکو من همون دیروز خداروشکر خوببود

سلام عزیز دلم خوبی؟....خیلی ممنون ایشالله حاجت روایی خودت گلم......خودت انتقال دادی؟

خوبم شکر عزیزم. نه من هنوز انتقال ندادم انشالله پریود بشم میرم واسه انتقال. خیلی خوشحالم برات. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم میخواستم بدونم مگه ملاتونین واسه خواب نیست ؟؟و اینکه منظورت این قبل انتقال بخورن؟؟

سلام گلم بله واسه خوابه هم قبل پانکچر خوبه هم قبل انتقال. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ای جانممم عزیزم چقدر پر انرژی تودختر😍😍😍خداخودش تودامنت یه بچه شیطون بزاره انرژی هاتون روباهم تخلی ...

دورت بگردم .ان شاالله هممون مادرمیشیم شک نکن😘😘😘من خیلی پرانرژی بودم خیلی اما تواین ۳سال ک درگیر ناباروری شدم یکم حالت افسردگی دارم ک اونم فقط خودم میدونم و نمیزارم کسی متوجه بشه

فدات شم الهی عززز دلم خیلی ممنون ....خودت چیکار کردی گلم؟.....من با کتابی میکرو کردم . ...اده فک کنم ...

عزیزم خیلی برات خوشحال شدم خیلی 😍  توکل به خدا الهی که بارداری راحتی داشته باشی و بسلامتی بغلش بگیری 😇

من که تو سه ماه دوبار منفی شدم میرم برای پانکچر و انتقال سوم با نینیت دعامون کن مامان خانم 

زرنانی رو اگر فعلا دستور داروهات معلومه و تغییر نمیکنه نرو وگرنه ریسک نکن  

هر وقتم حوصله کردی از کارایی که برای انتقال آخر کردی برامون بگو 😘

سلام ساقی جون واااای نمیدونی چقدر خوشحالم از اینکه باردارشدی انگاری که خودم نتیجه گرفتم ازته دلم برا ...

سلام عزیز دلم فدای تو بشم الهی .....خیلی ممنون ایشالله به زودی نوبت خودت بشه .....خودت چه کارایی کردی ؟

ساقی جون خیلی بهت تبریک میگم انشاالله خدابرات حفظش کنه وبسلامت بگذرونی بارداریت مراقب خودت باش عزیزم

قربونت یرم عزیز دل خواهر ....محتاج دعاتم ....ایشالله که خدا حاجت دل تو رو هم بده فدات شم ....زود بیای خبر هوب رو برام بیاری