2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
سلام عززز یز دلم ...فدات بشم ..خیلی ممنون ....ایشالله نینی خودت سالم به دنیا بیاد....ارخ عززم اومدم ...

ای جاااانم چقد برات خوشحال شدم عزیزم، پیش کی بالاخره میکرو کردی؟ گفته بودی بعد عید میای ایران اما دیگه خبری ازت نشد گفتم حتما نیومدی الهی به سلامتی به دنیاش بیاری

همسرت مدارکتو ببره منم الان استراحت مطلقم همسرم میره مطب دکتر با پروندم اونا دستور کارارو بهش میگن لازم نیست که حتما تو با این شرایطتت بری، به نظرم اگه واجبه بری حتما یه نفر دیگه رو بفرست فقط نسخه کنه برات

من یه قلو دارم، بعد میکرو منفی خدا برام معجزه کرد عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
واییی من فدای خوشگل خاله بشم واقعا نمیدونم حس عجیبیه بچه های شمارو اینقدر دوست دارم خدامیدونه چون می ...

قربون دل کوچیکت برم که هی بغض میکنی، باورکن واسه همتون همش دعا میکنم با پسرم میگم از خدا بخواه به همه خاله های منتظرت یه نینی خوشگل مثه خودت بده که دیگه انقد اذیت نشن، دلم برات روشنه این سری دیگه همه کار کردی ایشالله خدا نتیجه زحمتاتو حسابی بده(دوقلو😁😁) 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها خوبید پروانه کی باید بری غربالگری؟ 

سلام عزیزم من متاسفانه رفتم گفت جنینت جذب شده وباید سقط کنی داروهامو قطع کردم امروز باز سنو دادم بقایای یک سانتی مونده دکتر باز بهم دارو داد تا سه شنبه هفته ی بعد بخورم اگه الان نینیمو داشتم باید میرفتم غربالگری ولی الان دربه در دنباله سقط بقایا هستم 

تبریک میگم عزیزم مامان گل پسر شدی انشاالله سالم بگیری بغلت😍😍🥰🥰

فدات بشم انشاءالله خیلی خیلی زود شما خبر بارداریتو بهمون بدی خوشحالمون کنی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
رنج نرمال میزان NT از 1.3 میلیمتر شروع می شود.  میزان NT تا عدد 2.9 میلیمتر نیز در محدوده نرما ...

مررررررسی عزیزدلم الهی که نی نیتو صحیح وسلامت بغل کنی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نه بابا بعضیا چی گیرشون میاد استرس میدن من نمیدونم زیر ۲.۵ خوبه  اره خیلی استراحت کن من تو ان ...

قدم ۱۶۴ وزنم ۹۵🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

سلام دوستان عزیز چقدر خوبه این همه همدرد اینجایید😭😭😭😭😭 من امروز روز ۱۸ انتقالم دیروز بتا دادم ب ...

ببخشید عزیز دلم من پستمو پاک کردم، بد متوجه شدم فکر کردم تو 3 روز انقد رفته بالا، برای 48 ساعت خوب بوده رشدش پایین نبوده تقریبا دوبرابر شده، دوباره 48 ساعت بعد تکرار کن ایشالله حسابی بالا میره

نگران نباش عزیزم ان تییت خوبه ضربان قلب نی نی منم ۱۷۲ بود  سرویکست ۱۶ هفته باید سونو واژینال ب ...

فدات بشم الهی سالم بیان بغلمون

سارا امروز برامن هم واژینال اندازه زد هم شکمی 

الان تو فیلمش نگاه کردم شکمی رو زده بود ۲۷ واژینال گرفت ۳۰ بود بعد دکترم امروز میگفت به ۲۶ برسه باید سرکلاژ کنی 

سلام زینب حون خوبی عزیزم .....من تو هفته ۵ عستم دیروز رفتمم دکترم خیلی تو مطب نشستم نزدیک سه ساعت دی ...

سلام عزیزم خیلی وقت بود تاپیک نمی اومدی به سلامتی مامان شدی عزیزم خیلییییی خوشحال شدم برام‌ خدا برات حفظش کنه جونم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نه راحت باش عزیزدلم هرسوالی داری تاجاییکه بربیاد حتماکمک میکنم. امازون سایت فروشگاه خارجی هستش. میفر ...

مهربون جان یه مختصر در مورد امازون خوندم مراحل خریدش سخته؟ چون‌تو‌ کشورای دیگه هست ،شما چه جوری سفارش‌دادین هزینه اش رو با چه روشی پرداخت کردین 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
شکمتو با روغن کرچک چرب کن میگن ضخامت میبره بالا

روغن سیاه دانه اثر نداره؟ کرچک ندارم. باید بگیرم پس

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱