2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام زینب حون خوبی عزیزم .....من تو هفته ۵ عستم دیروز رفتمم دکترم خیلی تو مطب نشستم نزدیک سه ساعت دی ...

سلام ساقی جون واااای نمیدونی چقدر خوشحالم از اینکه باردارشدی انگاری که خودم نتیجه گرفتم ازته دلم برات خوشحالم من تاپیک شماروگم کردم برای همین ازتون خبر نداشتم الان اومدی واقعا خوشحال شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من دائم تو دلم سمتی که دخترمه تیک تیک ضربه میخوره منظم و ثانیه به ثانیه روزی پنج شش بار بیش ...

همیشه اونجوری هستی یا بعضی وقتا؟

اخه واسه من بیشتر تکوناش همینجوره ولی جوری که قشنگ حسش میکنم،،فکر کنم با پسر فرق داشته باشه، واسه سکسکه هم میگن چون بچه دائم درحال رشده اینجوری میشه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
همیشه اونجوری هستی یا بعضی وقتا؟ اخه واسه من بیشتر تکوناش همینجوره ولی جوری که قشنگ حسش میکنم،،فکر ...

بعضی وقتا

مثل سکسکه اس

چون پسرمم سکسکه میکنه متوجه میشم چجوری

ولی دختر روزی پنج شش بار به مدت طولانی این اتفاق میفته

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بعضی وقتا مثل سکسکه اس چون پسرمم سکسکه میکنه متوجه میشم چجوری ولی دختر روزی پنج شش بار به مدت طول ...

عزیزم بنظر من طبیعیه اخه واسه منم همینطوره ،،بازم بذار بقیه مامانا همه بیان نظر بدن

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
انشالله همه چیز عالیییییه

سلام عزیزم من رفتم گفت خداروشکر خوبه همه چی

ففط گفت دو هفته دیگه بیا سونو تکامل مخچه به شما هم گفته؟

فردا هم باید برم اکو

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خانوما من باید ۷ام پریود شم ولی اصلا علایم ندارم من همیشه دوهفته قبل سینه دردوجوش لز دوهفته قبل داشت ...

عزیزم پریود دوم بعد پانکچر معمولا با تاخیر میاد اگه قراره انتقال بدی کاری نکن بذار سیستم بدنت بهم نریزه، بذار خودش بیاد اگه بیشتر از 1 هفته طول کشید بعد حتما با دکترت مشورت کن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم پریود دوم بعد پانکچر معمولا با تاخیر میاد اگه قراره انتقال بدی کاری نکن بذار سیستم بدنت بهم نر ...

ممنون عزیزم چشم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
دوستان من 14 مهر پریود شدم 22 آبان آزمایش داد مثبت بود بعد 24 آبان دکتر سونو کرد گفت ضربان قلب داره ...

عزیزم تو ivf اینجوری معمولا حساب میشه

از تاریخ انتقال تا امروز+14 روز+ سن جنین 

نگران نباش قربونت اون جاش امن امنه و داره حسابی رشد میکنه سونو زیاد خوب نیست بذار همون تاریخی که دکتر گفته برو، من که کلا همین علامتای کوچیکم نداشتم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه ها من رفتم انومالی گفت همه چی خوبه ولی گفت دوهفته دیگه سونو واسه تکامل مخچه بدم مشکلی هست ؟

@زینبی_بابا    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها من دائم تو دلم سمتی که دخترمه تیک تیک ضربه میخوره منظم و ثانیه به ثانیه روزی پنج شش بار بیش ...

عزیزم پسر منم 4 تا 5 بار در روز سکسکه میکنه و معمولا هم بعد غذاهام هستش، حتی بعد میان وعده ها، سکسکه باعث میشه سیستم بلعشون قوی بشه نگران نباش

عزیزم پسر منم 4 تا 5 بار در روز سکسکه میکنه و معمولا هم بعد غذاهام هستش، حتی بعد میان وعده ها، سکسکه ...

اره منم همینطور حتی صبح زود که بیدار میشم داره تیک تیک دلم ضربه میخوره ولی چون فقط یه قلها اینجوری نگران شدم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
 ساقی جان چطوری کی اومدی ایران؟!! وای چقدر خوشحال شدم خدا رو شکر مامان شدی 😍😍 با کی میکرو ک ...

فدات شم الهی عززز دلم خیلی ممنون ....خودت چیکار کردی گلم؟.....من با کتابی میکرو کردم . ...اده فک کنم اونروز خیلی خسته شده بودم   ......منشیش خیلی اذیت میکنه .. . ...منو نگه داشت نفرای اخر فرستاد....والله ننیدونم چیکار کنم با زرنانی .....میترسم برم دوباره نگهم دارن ادیت شم .....حالا زنگ میزنم میندازم ی ماه دیگه .....تا اون موقع خدا بزرگه ......امروزم که سرگیجه داشتم و تنگ نفس ......به نطرت طبیعیه؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی