2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
آره طرحای واقعا زیبایی داره هم برای پسر و هم دختر  ایشالله جنسیت نینی که مشخص شد برو با خیال ر ...

منکه لحظه شماری میکنم فقط جنسیتو بفهمم برم خرید براش

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
قربونت ماشالا جون 😍😍😍😍 ایشالا به حق بزرگی خدا برای شما و بقیه بچه های تاپیک بهترین اتفاقا رقم ب ...

واااای انشاءالله کی دوشنبه میاد آخه

تینا جون شما تاریخ آخرین پریودیت کی بود؟

چه تاریخی انتقال دادی؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای منم پیش اومده عزیزم مثلا روزایی که برای خرید سیسمونی میرفتم میومدم خونه گلاب به روت خیس بود کام ...

میگم نیلدا جون من الان ۱۲ هفته ام اصلا این قضیه کیسه آب که اتفاق نمیفته نه؟

خیلی زوده از الان؟

اگه مثل آب بود حتما برو بیمارستان واسه کیسه اب تست بده تا خیالت راحتشه

مرررررسی عزیزدلم

ندا جون شما دکترت کیه؟

گلم فرتیل سی بگیرم یا نه ؟ دکتر اسرافیلی قبل پانکچر اینو مینویسه یا نه ؟

فرتیل سی ام واسه انتقاله نیاز نیست واسه پانکچر بخوری. ببین دکتر اسرافیلی واسه من پردنیزولون. ویتامین سی. ای. دی. فولیک اسید رو خودش برام‌نوشت برای همسرمم اسپریژن و فولیک اسید. اما من خودم بقیه رو گرفتم خوردم بهم گفت دوس داری بگیر بخور من اینجوری خیالم راحتتر بود 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
فرتیل سی ام واسه انتقاله نیاز نیست واسه پانکچر بخوری. ببین دکتر اسرافیلی واسه من پردنیزولون. ویتامین ...

مرسی گلم دستت درد نکنه . الهی هر چی از خدا میخوای بهت بده . من زیاد سوال میپرسم شرمندم‌

من‌میلوایدم داره تموم‌میشه . همونو بگیرم یت کو کیوتن قرمز ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
مرسی گلم دستت درد نکنه . الهی هر چی از خدا میخوای بهت بده . من زیاد سوال میپرسم شرمندم‌ من‌میلوایدم ...

عزیزم این چه حرفیه راحت باش گلم. نه میلواید دیگه نگیر اصلا همون کیوتن قرمز بگیر. روزی دوتا هر دوتون بخورید

پنج روزه بودم میدونم پنج روزه باید روز ده نشون بده اما تو دلم یه جوریه انگار یکی با دریل داره دیواره ...

عزیزم انشالله آزمایشت مثبت بشه بسپار به خدا تا آرامش پیدا کنی هیچ کار خدا بی حکمت نیست