2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام امروز روز ۱۲ انتقالم بود بی بی چک گذاشتم ولی منفی شد حتی با وجود hcg که داشتم حتی مثبت کاذبم نش ...

متاسفم عزیزدلم، بخدا همه‌مون که اینجاییم تمام این روزای تلخ و تجربه کردیم اما فقط یه روز گریه کردیم و فرداش دوباره کمر همت بستیم و محکم تر شروع کردیم

امیدوارم خیلی زود تو انتقال بعدیت صاحب یه دوقلوی ناز بشی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام امروز روز ۱۲ انتقالم بود بی بی چک گذاشتم ولی منفی شد حتی با وجود hcg که داشتم حتی مثبت کاذبم نش ...

عزیزم نگران نباش شاید زود گذاشتی تا آزمایشتم صبر کن استرس نده به خودت

درسته ها من خودمم امروز روز8 هستم داغونما از اینکه چرا علائم ندارم

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفم عزیزدلم، بخدا همه‌مون که اینجاییم تمام این روزای تلخ و تجربه کردیم اما فقط یه روز گریه کردیم ...

مرسی عزیزم ولی واقعا سخته من آخرین جنین هام بودن . دیگه نه روحی نه مالی فعلا توانشو ندارم 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
عزیزم نگران نباش شاید زود گذاشتی تا آزمایشتم صبر کن استرس نده به خودت درسته ها من خودمم امروز روز8 ...

نه مطمعنم زود نزاشتم سری پیش هم دقیقا پنج شنبه منفی شد آزمایشمم منفی شد شنبه . با اینکه hcg داشتم حتی مثبت کاذب هم نشد .آخرین جنین هام بودن 😭

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
انشاءالله هرچی هستن چه من چه کاربر ۲۴۸ صحیح وسلامت باشن فقط منکه جنسیت برام اصلا مهم نیست

واقعا انقد که سختی کشیدیما جنسیت نینی ها برامون بی اهمیت ترین قسمت ماجراست، گرچه منو همسرم دیوونه وار عاشق دختر بودیم اما انقد که ذوق کردیم بعد غربالگری ها که سالمه، به کل یادمون رفت که اوایل که اقدام کردیم واسه نینی خیلی سرخوش رفتیم دکتر رژیم غذایی تعیین جنسیت دختر گرفتیم😂😂😂

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مررررسی عزیزم میرم حتما نگاه میکنم خیییییییلی خوشگله این طرحش بسلامتی ودل خوش نی نیت بیاد روش بخواب ...

آره طرحای واقعا زیبایی داره هم برای پسر و هم دختر 

ایشالله جنسیت نینی که مشخص شد برو با خیال راحت بخر همه چیو ستش حتی تشک گاردارشم زمین تا آسمون فرق داره با مال بیرونیا همه چیز باز میشه داخل ماشین میتونی بندازی

مرسی مهربون من

نه مطمعنم زود نزاشتم سری پیش هم دقیقا پنج شنبه منفی شد آزمایشمم منفی شد شنبه . با اینکه hcg داشتم حت ...

عزیزم میفهممت چی میگی منم کلا3تا جنین داشتم یکیش که موقع انتقال خراب شد یکیشوانتقال دادم روز8 هستم بعد اینم فقط یدونه دیگه مونده خدا خودش کمکم کنه از پانکچر بیزارم..

انشالله شمام باردار میشی خدا بزرگه خودش راهو باز میکنه

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
عزیزم میفهممت چی میگی منم کلا3تا جنین داشتم یکیش که موقع انتقال خراب شد یکیشوانتقال دادم روز8 هستم ب ...

خیلی امید داشتم این سری خیلی امید بستم به خدا 😭😭 

وای باورت نمیشه قلبم چقدر درد گرفته موندم چجوری به شوهرم بگم بیچاره داغون میشه 

مرسی عزیزم ولی واقعا سخته من آخرین جنین هام بودن . دیگه نه روحی نه مالی فعلا توانشو ندارم 

من موقع پانکچرم بچه هایی که بودن میدونن قرار بود بیمارستان دولتی پانکچر شم که مثلا کلا برام 5 تومن تموم شه شب قبل عمل زنگ زدن بهم گفتن تانک جنینمون پره منم 17 تا تخمک داشتم و سرخوش گفتم کلی جنین برام تشکیل میشه دربه در دنبال جور کردن پولش رفتم خصوصی امافقط دوتا جنین اونجا برام تشکیل شد و انتقال دادم و منفی همون فردای جواب منفیم رفتم تو بانک اقدام برای وام،تو حاملگیمم بخدا چند تیکه طلامو فروختم کاری ندارم که خدا برام معجزه کرد و طبیعی حامله شدم 

ببخش سرتو درد آوردم اما گفتم که بدونی هدفت خیلی مهم تر از طلا و پول و قسط و اینجور چیزاست تو شروع کن باور کن خدا خودش یه جوری برات میسازه که تو خیالتم نمیگنجه

بازم ببخش پرحرفی کردم 

من موقع پانکچرم بچه هایی که بودن میدونن قرار بود بیمارستان دولتی پانکچر شم که مثلا کلا برام 5 تومن ت ...

نه عزیزم این چه حرفیه ممنون ازت.اره میدونم چی میگی من سر این پانکچر و دوبارانتقال شوهرم وام گرفت منم الگومو دادم چون واقعا هزینه ها بالاست اصنم مهم نیست فقط توقع داشتم بگیره حدااقل دل هردومون شاد شه. . ولی من از لحاظ روحیی داغونم یعنی آهنگ شاد گوش میدم گریه میکنم دیگه خودت عمق فاجعه رو درک کن . 

نه عزیزم این چه حرفیه ممنون ازت.اره میدونم چی میگی من سر این پانکچر و دوبارانتقال شوهرم وام گرفت منم ...

قربون دلت برم، میدونم لعنتی انقد سخت شده شرایط هیچ راهیم جلو پامون نمیذارن

فقط از خدا میخوام یه جوری واست برسونه که خودتم باورت نشه بعد یاد حرفم بیوفتی

قربون دلت برم، میدونم لعنتی انقد سخت شده شرایط هیچ راهیم جلو پامون نمیذارن فقط از خدا میخوام یه جور ...

مرسی عزیزم 😭 ولی من پول رسوندنشو نمیخام من جواب امیدی که بهش بستمو میخام . 

مرسی عزیزم 😭 ولی من پول رسوندنشو نمیخام من جواب امیدی که بهش بستمو میخام . 

اونم میده قربونت برم، مگه میشه خدایی که انقد کریمه درد بندشو نبینه،تورو خدا انقد ناامید نباش دختر

بازم امید ببند حتما بهترینارو برات درنظر گرفته 

اونم میده قربونت برم، مگه میشه خدایی که انقد کریمه درد بندشو نبینه،تورو خدا انقد ناامید نباش دختر ب ...

😭❤❤🤲

شنیدم با میکرو هم امکان خارج رحم وجود داره ولی هنوز نمینم بفهمم چطوری میشه این اتفاق بیفته؟  م ...

بکی از بچه های این تاپیک می گفت دوستش با میکرو خارج رحمی شده دیگه الله اعلم

خدا خودش به هممون رحم کنه و نی نی های سالم و صالح توی بغلمون بزاره

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍