2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
وااای دردسر داره ندا، الان وزنشون 2100 جون ندارن که شیر دادن و بغل کردنشون مکافاته واقعا،لااقل تا 36 ...

اره راست میگی ادم میترسه بغلش کنه.الان بستری شدی؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره راست میگی ادم میترسه بغلش کنه.الان بستری شدی؟

ندا جون من از صبح سرپام همش کار میکردم دو سه بارم مجبور شدم سنگین بلند کنم بعد الان از غروبه کمرم وزیر دلم دوطرفش درد میکنن واینکه رفتم دستشویی دیدم کل شورتم خیسِ ( خیلی عذر میخام) این خطرناکه؟

اینکه میگن کیسه آب پاره شده یا نشتی کرده الان میشه برامن اتفاق افتاده باشه یا زوده؟

آخه تو این چند وقته اصلا شورتم خیس نمیشد

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
فک کنم با بینه تامین اجتماعی ۶۵۰  بله عزیزم دکتر نوشته انجام بده حتما

ساراجان‌این‌چه‌آزمایشی‌هس؟

حواسم‌نشداینوبایدحتما‌تورویان‌انجام‌بدم‌یاجای‌دیگ‌هم‌میشه؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سنم که کم نیست ۳۲ سالمه ولی آخه دیدم ققنوس و مهگل بدونه پریود انتقال دادن و مثبت شدن خودم دلم میخواد ...

عزیزم سلام .‌خوبی ؟ میگم سارا جان من میخوام از دکتر اسرافیلی وقت بگیرم . شروع کنم‌ انشالله برای یک هفته دیگه 

الان همسرم میگه با مورفولوژی صفر تعیین جنسیت میشه انجام داد ؟ میگه از دکتر بپرس

خدای من خدای معجزه هاست . 
اره عزیزم. زنگ زدم مرکز گف همون جوری ک گفتن بخور. ولی تبسم جون ک همون مرکز میره گفت روزی 3 تا میخور ...

عزیزم فریتیل که کلا پیدا نمیشع اتینل استرادیول هم به منم گفته بودن روزی یه قرص نصف قرص صب نصف شب اندومترم روز 11هشتو نیم بود

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عزیزم سلام .‌خوبی ؟ میگم سارا جان من میخوام از دکتر اسرافیلی وقت بگیرم . شروع کنم‌ انشالله برای یک ه ...

سلام گلم. خوبم شکر. به سلامتی عزیزم انشالله که خیره برات. 

بله عزیزم انجام میدن اصلا ربطی نداره بعدشم صفر مطلق نیست خیالت راحت. اسپریژن روزی دوتا رو حتما بهش بده. بگو یه بارم بره عرفان آز اسپرم بده حتما 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام گلم. خوبم شکر. به سلامتی عزیزم انشالله که خیره برات.  بله عزیزم انجام میدن اصلا ربطی ندار ...

خدارو شکر . مرسی . وای قشنگ ته دلمو خالی کرد . راستی آزمایش همسرمو دکتر اسرافیلی مینویسه ؟ 

خدارو شکر . مرسی . وای قشنگ ته دلمو خالی کرد . راستی آزمایش همسرمو دکتر اسرافیلی مینویسه ؟ 

نه عزیزم نگران نباش بازم آزمایشای ابن سیناش رو ببر بهش نشون بده ببین نظرش چیه. آره مینویسه. خیلی خوبه که داری الان شروع میکنی انشالله قبل تا قبل عید پانکچر کرده باشی. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ندا جون من از صبح سرپام همش کار میکردم دو سه بارم مجبور شدم سنگین بلند کنم بعد الان از غروبه کمرم وز ...

نه عزیزم الان کیسه اب نیست الان ترشحاتت شروع شده ببین کیسه آب مثل آب میمونه یعنی هیچ لکی رو شورتت نباید باشه مثل اب ولی ترشح مشخصه شورت لک میشه و حالت چسبناک

نه عزیزم نگران نباش بازم آزمایشای ابن سیناش رو ببر بهش نشون بده ببین نظرش چیه. آره مینویسه. خیلی خوب ...

مرسی عزیزم ‌ممنون . انشالله توام تا قبل عید مامان میشی . استرس دارم . خیلی از روزها مکمل نخوردم ‌ عیبی نداره ؟

ندا جون من از صبح سرپام همش کار میکردم دو سه بارم مجبور شدم سنگین بلند کنم بعد الان از غروبه کمرم وز ...

اگه مثل آب بود حتما برو بیمارستان واسه کیسه اب تست بده تا خیالت راحتشه