2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
مرسی عزیزم ‌ممنون . انشالله توام تا قبل عید مامان میشی . استرس دارم . خیلی از روزها مکمل نخوردم ‌ عی ...

فدات شم الهی آمین. عزیزم نباید اصلا استرس داشته باشی بهترین دکتر رو انتخاب کردی یعنی خیالت راحت باشه. نه اشکال نداره چون الان که بری دکتر بهت ال دی و سینافکت به احتمال ۹۰ درصد میده که حدود ۴۵ روز تا پانکچرت وقت داری. فقط اگه بتونی روز دوم سوم پریودت برو 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم از ابن سینا راضی هستی؟ هیچ گروهی تو واتس اپ یا تلگرام ندارین با بچه های ابن سینا؟

راستشو بخوای از ماماهای دکتر انصاری پور حرصم میگرفت و اصلا دقت نمیکردن 

ولی در کل به خاطر هزینه کم و اینکه با اولین انتقالم مثبت شدم راضیم 

ولی اگه از همون اولش با خود خانم دکتر بودم شاید بیشتر جنین میداشتم نمیدونم 

با یه دکتر دیگه بودم که رفتم پیشش سریع منو پانکچر کرد یعنی اصلا بهم داروی تقویتی نداد 

به خاطر همین دوتا جنین بیشتر نداشتم 

والا هیچ گروهی با بچه های ابن سینا ندارم 

اگه داشتم حداقل مشکل امشبمو با اونا مطرح میکردم 

راستشو بخوای از ماماهای دکتر انصاری پور حرصم میگرفت و اصلا دقت نمیکردن  ولی در کل به خاطر هزین ...

ابن سینا امار مثبتی هاش زیاده.

من خودم صارم میرم

کاش شرایطم جور بود واسه ابن سینا

😉

ساراجان‌این‌چه‌آزمایشی‌هس؟ حواسم‌نشداینوبایدحتما‌تورویان‌انجام‌بدم‌یاجای‌دیگ‌هم‌میشه؟

ازمایش انعقادیه عزیزم

باید تو رویان انجام بدی فک کنم

البته ساختمون ژنتیک که ته کوچه رویان هست باید انجام بدید

قبلش باید نوبت بگیرید یسری داروها هست که اگه اشتباه نکنم از ده روز قبلش نباید بخورید برید نوبت بگیرید بهتون میگن

هزینشم من برج ۳ دادم یه تومن بود

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم فریتیل که کلا پیدا نمیشع اتینل استرادیول هم به منم گفته بودن روزی یه قرص نصف قرص صب نصف شب اند ...

چرا اینقد متفاوت گفتن نمیفهمم.توکل به خدا امروز دو بار زنگ زدم هر دو نفر تاکید  کردن همون 3/4 در روز رو بخورم. توکل ب خدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام مامانا،،یه سوال میگم من ظهر یه دونه نارنگی خوردم حالا از ظهر دهنم شیرینه،،اصلا شیرینش از دهنم ن ...

دیابت اولین نشونش تشنگیه عزیزم

شدیدا تشنت میشه من الان 2 هفته بود اینجوری بودم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
بچه ها من از صبح سرپام همش کار میکردم دو سه بارم مجبور شدم سنگین بلند کنم بعد الان از غروبه کمرم وزی ...

برای منم پیش اومده عزیزم مثلا روزایی که برای خرید سیسمونی میرفتم میومدم خونه گلاب به روت خیس بود کامل

اما نشتی کیسه آب یه پد کامل و باید پر کنه نگران نباش عزیزم 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اره راست میگی ادم میترسه بغلش کنه.الان بستری شدی؟

آره فردا ظهر دیگه مرخصم اما استراحت مطلق تا زایمان😔😔 گفت اوکی باشه 38 اگه باز اینجوری شدی 37 درش میارم دیگه پناه برخدا قندمم که بالاس لعنتی همچنان😭

ببخشید شما چرا سقط شد چند هفته بودید ؟

پروانه جون خيلي ناراحت شدم از اتفاقي كه افتاد 😣 انشالله به زودي به خواسته ات برسي ،انشالله كه همه ي بچه ها سالم و سلامت باشن ولي شايد باورت نشه به سن من كه رسيدي حس ميكني كه دو تا دختر خيلي بهتر از دوتا پسره ، حالا به هر سال سنت كمه و فرصتت زياده خدا رو شكر ولي  بعد از تعيين جنسيت  اول بهت گفتم اين سينا خوب نيست براي تعيين جنسيت