2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
اره ضربانم داشت دقیقا دوازدهم رفتم اما الان خالیه خالیه راضیم به رضاش دوتا سنو هم دادم دوتاشم تایید ...

عزیزم نمیدونم چی بگم انشالله به زودی برات به بهترین شکل ممکن جبران میشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در این نیمه شب با بازی ورلی که برایه دیگران بازی کردم واونا خوابشون برد در تنهایی خودم میخوامم زار ب ...

عزیزم میدونم اینطوری شاید به نظرت بیاد بدتره اما لااقل میدونی که + شدن رو تجربه کردی و انشالله دفعه بعد حتما تا تهش میری و به سلامتی بغلش (ون) میکنی. 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام ،خانمها کسی بوده مشکل ژنتیکی داشته باشه ودکتر بهش گفته باشه باید  از تخمک اهدایی باردار بش ...

عزیزم خوب مشکل ژنتیکی اگه از تخمک باشه باطلبع احتمال اینکه با تخمک اهدایی جواب بگیره هست..... 

سلام دوستای عزیزم خوبین؟ چه خبرا؟  کسی سرم اینترالیپیدتزریق کرده؟ چطوریه؟ من اولبن بارمه سیکل ...

عزیزم بله دوستان تزریق کردن بیان جوابت رو میدم..... 

جنین یکی دیگه دارم

انشاالله با همون میشی  سقط داشتی قبلنم ؟ 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه ها  ابوست اگه روزی دوتا ۴ ماه بخوریم صرر نداره ؟

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
منم با تاریخ پریود یه هفته باید بیشتر باشم ولی بر اساس اندازه جنین دکتر گف ده هفته هستی

سونو رفتی؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
سلام انتقال من شد شنبه. هیچکس جز شوهرم نمیدونه، اصلا به کسی نگفتیم میخوایم آی وی اف کنیم. محتاج ...

عزیزم آنوکسان معمولا دور نافه.... 

هپارین معمولا بازو..... 

اما بازم کسی شرایط خاصی داشته باشه ممکنه دکتر بگه جای دیگه بزنه..... 

آنوکسان زیر جلدیه.....

صفحه ۶ قلق تزریق یه سری از آمپول ها هست..... 

سلام عزیزم خوبی? چه هوب خداروشکرمثبت شدی. میگم شمامشکلت چی بود؟ ماکراس مچ امون مشکل داره. لنفوتراپی ...

عزیزم من حی سی اس اف زیر جلدی داشتم..... 

بعضیا داخل رحمی..... 

عزیزم قرار نیست همه عوارض داشته باشن اما من خودم تقریبا تا یه روز درد استخوان خیلی شدید داشتم..... 

یعنی اگه داشتی نترس فقط تحمل کن..... 

مسکنم سعی کن استفاده نکنی چون برا من که خوردم اثر نکرد و عملا درد رو کشیدم..... 

بچه ها اینکه جای آمپول پروژسترون متورم بشه طبیعیه؟

عزیزم به دکترت بگو ممکنه حساسیت به پروژسترون باشه.... 

بچه ها اینکه جای آمپول پروژسترون متورم بشه طبیعیه؟

البته اگه منظورت ملتهب شدن باشه وگرنه جاش سفت و قلمبه شدن طبیعیه..... 

کیسه گرم بذاری رفع میشه..... 

در این نیمه شب با بازی ورلی که برایه دیگران بازی کردم واونا خوابشون برد در تنهایی خودم میخوامم زار ب ...

عزیزمم ما همه میفهمیم چی میگی ولی قسمت ماهم این بوده هیچ کاریم از دستمون بر نمیاد خدا شاهد من هروز حس خفگی دارم  سنم بالاعه هزار تا مشکلات دیگه بعد انا رو یاد میارم که اونم سنش بالا بود  ولی خدا خاست شد بعدشم طبیعی شد ، خدا بخاد میشه برا ماها فعلا نخاسته توکل بر خودش ، تو هم اروم باش یادمه چه قدر خوشحال بودی مثبت شده بودی انشاالله  خوشحالی برا  دنیا اومدن بچتو ببینیم به زودی 

سپیده جون خوبی؟شما بودی میخواستی نیکان زایمان کنی

قربونت عزیزم 

گزینه هام نیکان و گاندی و محب کوثر و تندیس بود که

ایشالله میرم محب کوثر عزیزم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا