2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
نه دیگه امروز بری پس فردا نیاز نیس که.امروز تاریخ ان تی و برام مشخص میکنه.بمن گف ۲۰روز بعد بیا که می ...

اخه من  دقیقا چهارشنبه میرم تو دوازده هفته 

امروز ۱۰ هفته و ۵ روزمه

شما چند هفتته طبق سونو قلب؟؟

زیر دلت نی نی رو حس میکنی؟؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
اخه من  دقیقا چهارشنبه میرم تو دوازده هفته  امروز ۱۰ هفته و ۵ روزمه شما چند هفتته طبق سو ...

تینا جونم چهارشنبه ۱۱ هفته رو پر کردی زود برات ننوشته ان تی رو؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شک نکن همون هماتونه ریز ریز داره دفع میشه  اصلا استرس نداشته باش استرس سمه بخدا  پ ...

نبخدا اصلا استرس ندارم دیگه این لکه بینی واینا از اول بامن بوده عادت کردم بهش 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

سلام

انتقال من شد شنبه. هیچکس جز شوهرم نمیدونه، اصلا به کسی نگفتیم میخوایم آی وی اف کنیم. محتاج دعای تون هستم

یه سوالم دارم

انوکسا را از امروز باید بزنم. گفتن زیر جلدی. یعنی دور ناف؟ یا بازو؟ شما کجا میزنید

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
اخه من  دقیقا چهارشنبه میرم تو دوازده هفته  امروز ۱۰ هفته و ۵ روزمه شما چند هفتته طبق سو ...

مگه چهارشنبه باید ان تی بری؟ فکر کردم تاریخ نزده برات.منم چهارشنبه ده هفتم میشه.نه بابا هیچی حس نمیکنم.فقط شکمم کمی سفت شده

تینا جونم چهارشنبه ۱۱ هفته رو پر کردی زود برات ننوشته ان تی رو؟

بنظرم زود نوشته بهش گفتم میگه نه اوکیه همون موقع ...

چهارشنبه دقیقا طبق سونو قلب میشم یازده هفته و یه روز

نبخدا اصلا استرس ندارم دیگه این لکه بینی واینا از اول بامن بوده عادت کردم بهش 

خوش بحالت رفتی سونو چند روز پیش 

کاش منم رفته بودم😪😪😪😪

دور از جون برو استرست کم شه توکل بخدا  من شوهرم راضی نمیشه میگه امروز بری پس فردا هم بری باز ؟ ...

اتفاقا شوهرت خوب کرد راضی نشد امروز بری اونوقت چهارشنبه هم بری خوب نیست که ضرر داره

مگه چهارشنبه باید ان تی بری؟ فکر کردم تاریخ نزده برات.منم چهارشنبه ده هفتم میشه.نه بابا هیچی حس نمیک ...

اره برام ان تی نوشته چهارشنبه 

فک میکنم زوده 

دکترم میگه نه

سلام انتقال من شد شنبه. هیچکس جز شوهرم نمیدونه، اصلا به کسی نگفتیم میخوایم آی وی اف کنیم. محتاج ...

سلام به سلامتی.خوب کاری کردی نگفتی استرست کمتره.

به شکم بزن به بازو هم میشه زد ولی فعلا به شکم بزن انشالله بعد مثبت شدنت که باید ادامه بدی و شکمت دیگه جا نداشت به بازو و ران میزنی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام انتقال من شد شنبه. هیچکس جز شوهرم نمیدونه، اصلا به کسی نگفتیم میخوایم آی وی اف کنیم. محتاج ...

سلام عزیزدلم انشاءالله که نتیجه خیر بگیری ودوتا نی نی خوشگل جاخوش کنن تو دلت...جنیناتو چندروزه انتقال میدن؟

درمورد سوالت من اطلاعی ندارم 

اتفاقا شوهرت خوب کرد راضی نشد امروز بری اونوقت چهارشنبه هم بری خوب نیست که ضرر داره

برم توکل بخدا 

کلا از دیشب استرسم یه میلیون برابر شده

سلام به سلامتی.خوب کاری کردی نگفتی استرست کمتره. به شکم بزن به بازو هم میشه زد ولی فعلا به شکم بزن ...

ممنون که جواب دادی

همدیگه را دعا کنیم  

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
بنظرم زود نوشته بهش گفتم میگه نه اوکیه همون موقع ... چهارشنبه دقیقا طبق سونو قلب میشم یازده هفته و ...

البته معمولا از ۱۰ هفته تا ۱۳ هفته میتونی بری ان تی پس مشکلی نداره 

برم توکل بخدا  کلا از دیشب استرسم یه میلیون برابر شده

عه دختر استرس براچی 

پسرنازت الحمدالله خوبه ومشکلی نداره چهارشنبه هم میری از سالم بودنش مطمئن میشی دوروز که دیگه چیزی نیست