2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزدلم انشاءالله که نتیجه خیر بگیری ودوتا نی نی خوشگل جاخوش کنن تو دلت...جنیناتو چندروزه انتقا ...

چقدر شما مهربونی. برای همه دعا میکنی. دعات خیلی به دلم نشست. ان شاالله  نی نی ات خوش قدم ، خوش روزی و خوشگل باشه و نور چشمت بشه

۵ روزه

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
عه دختر استرس براچی  پسرنازت الحمدالله خوبه ومشکلی نداره چهارشنبه هم میری از سالم بودنش مطمئن ...

پروانه اونجوری شد....

فدات سلامت باشی همچنین نی نی ناز شما

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر شما مهربونی. برای همه دعا میکنی. دعات خیلی به دلم نشست. ان شاالله  نی نی ات خوش قدم ، خوش ...

فدات بشم مهربونی از خودته انشاءالله که برا همگیمون نی نی های ناز وسالم وصالح🤲🏻🤲🏻🤲🏻

عزیزدلم ذکر الهی به رقیه سلام الله علیها خیلی خیلی بگو الهی که دستای کوچیک خانم گره از مشکلت وا کنه یه نذر کوچیکیم بکن براش انشاءالله مثبت شدی ادا کنی 

منم برات حتما نماز حاجت هدیه به خانم فاطمه الزهرا میخونم که دوهفته دیگه خبر خوشحالی بهمون بدی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
پروانه اونجوری شد.... فدات سلامت باشی همچنین نی نی ناز شما

عزیزدلم قسمت هرکس یه جوریه فقطم خدا ازش خبر داره من مطمئنم خدا برای پروانه چیز بهتر درنظر گرفته اینو مطمئنم 

الهی که زودی جاش با یه پسر نازنازی پر بشه براش

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
فدات. چشم حتما اگه لایق باشم. انشالله با خبرای خوب بیای 

انشاءالله که خیییییییلی زود خبرای خوش شمارو بشنویم عزیزم

فدات بشم مهربونی از خودته انشاءالله که برا همگیمون نی نی های ناز وسالم وصالح🤲🏻🤲🏻🤲🏻 عزیزدلم ذک ...

حتما حتما

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
بله عزیزم روز قبل انتقال۱۰۰سیسی سرم‌رو تو ۲۰۰ سیسی اب مقطر تو دوساعت بهم تزریق کردن بعد مثبت شدن ه ...

سلام عزیزم خوبی? چه هوب خداروشکرمثبت شدی. میگم شمامشکلت چی بود؟ ماکراس مچ امون مشکل داره. لنفوتراپی نوشته بودن نرفتم گفتن تاثیر نداره. 

اینم گفتن یک هفته قبل انتقال بزنم ودوساعت قبلش امپول زیرجلدیgcsf بزنم. میگم درد داره؟ چطوریه؟ 

سلام عزیزدلم الهی این دفعه مثبت بشی عزیزم😍😍😍

سلام مرسی فداتشم خداگل نی نی اتو برات نگه داره خیلی التماس دعا... واقعا دیگه کم اوردم از غر زدنهای همسرم. 

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم