2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
بچه ها اگه سی دی مارکر۵۶و۱۶ مشکل داشته باشه بجز پردنیزولون چی میدن دیگه؟؟

عزیزم برا من 56-16-19 بالا بودن البته 56 زبادی بالا بود.... 

هم پرد داشتم هم سرم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای آنا جون باورت میشه پنجشنبه رفتم سونو دکتره نشون داد تند تند دست وپا میزد دکتره میگفت چه شیطونه ب ...

ای جانممممم.... 

خدا حفظشون کنه تمام دردونه هارو برا مامان باباشون.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خدایا شکرت خواهرشوهرم بی بی زده مثبته اینم عکس تستش هنوز جواب آزمایشش نیومده

خدارو شکر عزیزمممممم..... 

مبارکش باشه..... 

گوارای وجودش..... 

شمارم براش حفظ کنه که انقدر برای شادیش لحظه شماری میکنین.... 

انشالله شمام همیشه دلتون شاد باشه و تنتون سلامت..... 

من امروز روز دوازده انتقالمه.. مث دیوونه ها فقط گریه میکنم آروم و قرار ندارم‌ دوس دارم فرار کنم ازین ...

عزیزم منم دیگه نزدیکای آز کم آورده بودم..... 

نمیتونستم حتی بدنمو تحمل کنم و تهش به شادی ختم شد..... 

انشالله برا شمام همینطور میشه عزیزم..... 

بچه ها من از صبح دوباره لکه بینیم شروع شده یه بارم دفع لخته داشتم از همون صبحم خیلی خفیف زیر دلم درد ...

عزیزم تایم پریودت نیست؟ 

ممکنه از تغییرات هورمونی باشه.... 

اگه با استراحت رفع بشه جای نگرانی نداره.... 

آها مرسی بعد تا آخر بارداری ادامه دادی؟

عزیزم من بارداری اولم فکر کنم تا 36 داشتم دومی تا 38....

تازه دومی بارداری طبیعی هم بود.... 

اما خوب من انقباض زیاد داشتم خصوصا تو دومی....

یعنی همه مثل هم نیستن..... 

سلام پروانه جون.  بعد از هیسترو‌ میشه ورزش کرد و پیاده روی رفت؟؟؟

عزیزم دقیقا بعدش نمیدونم چون من هیسترو خالی نداشتم اما حداقل یه روز استراحت کنی بد نیست.... 

در ضمن بستگی دارها هیسترو فقط تشخیصی باشه یا کار خاصی انجام بدن.... 

سلام خانما من تو سیکل آی وی افم امروز روز نهم پریودم بود رفتم سونو قبلش گونال و اچ ام جی تزریق کرده ...

عزیزم انشالله جواب میده.... 

عزیزم آب زیاد بخور..... 

سفیده تخم مرغ آب پزم بخور.... 

پروتئین و گوشت و مرغ و ماهی..... 

پیاده روی آروم هم بکن.... 

انشالله که تخمک‌های خوبی میگیرن..... 

فقط استرس نداشته باش..... 

سلام  دکتر برا من نوشته اکو قلب جنین خواهش میکنم اگ اطلاعی دارین کمکم کنید. ینی قلب بچه هام م ...

نه عزیزم قرار نیست هر کی اکو میده یعنی مشکل داره.... 

دکترت میخواد بررسی کنه..... 

بعضی دکترا می‌نويسن..... 

اه واقعا؟ یعنی من روز سیزدهمم که برم اگه کوچیک باشن دیر نیست ؟ بازم وقت دارم ؟  کاشکی همین طور ...

نه عزیزم دیر نیست..... 

من خودم سه بار پانکچر شدن هر سه روزش متفاوت بود.... 

من یادمه روز 25 سیکل هم پانکچر داشتیم..... 

+ فکر کن.... 

عزیزم برا من 56-16-19 بالا بودن البته 56 زبادی بالا بود....  هم پرد داشتم هم سرم....

آهان ممنون آناجونم.میگین سرم خوب نیست عوارض داره خطرناکه راسته چنین چیزی؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
دوستان من رففتم سنو  اصلا جنیننی در کار نبود ساک خالی گفت جنینت از بین رفته خدا نسیب کسی نکنه ف ...

ای جانم خیلی ناراحت شدم..... 

هفته چند بودی عزیزم؟ 

بچه ها  من زير شكمم دقيقا وسط انگار گرفته درد نميكنه ولي اخساس ميكنم گرفته از عصر اينجوريه همي ...

عزیزم برا منم گاها اینجوری میشد.... 

آروم آروم گوزیشنت رو تغییر بده یه کم زمان بده انشالله رفع میشه..... 

انگار که رگ به رگ شده باشه همچین حسیه درسته؟ 

دوستان من 3ابان انتقال دادم وله لطف خدا مثبت شد فردا برم سونو واژینال زود نیست؟؟اخه دکتر گفت ببینم د ...

عزیزم ۳ آذر بهترین تایمه برا سونو اما اگه برای ساک میخوایی بری بدون زوده برا قلب استرس نگیری.....