2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزدلم قسمت هرکس یه جوریه فقطم خدا ازش خبر داره من مطمئنم خدا برای پروانه چیز بهتر درنظر گرفته اینو ...

ایشالا که دلش شاد بشه خیلی سختشه میدونم

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
سلام مرسی فداتشم خداگل نی نی اتو برات نگه داره خیلی التماس دعا... واقعا دیگه کم اوردم از غر زدنهای ه ...

مرسی گلم

ان شاالله این بار مامان میشی🤲

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها اینکه جای آمپول پروژسترون متورم بشه طبیعیه؟

بله طبیعیه فقط خیلی خیلی آروم باید تزریق بشه و بعد ۵ ۶ ساعت حوله گرم کن بذار حتما یا کیسه آب گرم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مرسییی عزیزم. خیلی داغونم اینبارگفتم نشه دیگه شایدباهمسرم توافق کنم برای جدایی

عزیزم ان شاالله مثبتی.چراهمچین حرفی میزنی یعنی یه بچه انقد مهمه ک بخاطرش زندگیتون خراب بشه؟ مشکل تون چیه مگخ

دوراز جونت عزیزدلم  حکمت ومصلحت خداس ما کوچیکتر از اونی هستیم که بتونیم درک کنیم مطمئنم خدا ب ...

قطعا همین طوره. الهی خدا صبر و آرامش رو تو این راه نصیب هممون کنه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها استرادیول هس یا بازم پیدا نمیشه؟ دکتر برا من برا امروز نوشته شروع کنم. میخوام ببینم پیدا میشه یا باید بگردم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
پروانه جونم رفتی پیشدکتر بیا بهمون خبر بده 

سلام عزیزم رفتم ختم بارداری رو اعلام کرد گفت داروهاتو قطع کن لکه بیننیم دارم گفت اگه تا دوشنبه دفع نشه باید بری بیمارستان برام دعا کنید حدااقل تو خونه دفع بشه کارم به بیمارستان نکشه

سلام عزیزم رفتم ختم بارداری رو اعلام کرد گفت داروهاتو قطع کن لکه بیننیم دارم گفت اگه تا دوشنبه دفع ن ...

ای وای چرا پروانه چیشده بود من ی چند مدتی نبودم توروخدا بگو خیلی ناراحت شدم

مرسییی عزیزم. خیلی داغونم اینبارگفتم نشه دیگه شایدباهمسرم توافق کنم برای جدایی

ای وای نگو دختر. ان شاالله میگیره و زیر سایه عشق تون بزرگ شون می کنین  

بچه هاتو روخدا یکی ب من بگه چیشده پروانه چرااون جوری شده

متاسفانه گفتن ساک خالیه  . اصلا نمیفهمم ضربان هم داشت. چطور شد اینجوری شد نمیدونم