2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046069 بازدید | 684498 پست
سلام خوبی میگم انا جون من بعد پانکچر سونو شدم گفتن کیست نداری قبلش یه کیست ۱۸ میلی اندومتریوما تو تخ ...

فدات عزیزم انشالله که کیستت رفته..... 

ذخیرت چنده؟ 

نمیدونی چرا تعداد تخمکات کم بوده یا جنین نداشتی؟ 

مشکل از تخمکه یا اسپرم؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانما کسی تو‌این تاپیک پیش ‌دکتر دانایی تو تبریز نمیره؟

عزیزم میدونم از دوستان زیر نظر ایشون بودن اما دقیق نمیدونم کیا بودن..... 

پیغام رو ببینن جواب میدن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسی اینجا زیره نظر دکتر رزاقی هست؟؟؟؟

عزیزم بیمارهای خانوم دکتر اینجا زیاد هستن..... 

ببینن واب میدن بازم سوالت رو تکرار کن هر کدوم از دوستان ببینن جواب میدن..... 

واااااي چيكا جون تبريك ميگم عزيز دلم😍😍😍 ان شاالله خوشي باشه دركنارشون براي خودت و همسرت و لذتشو ب ...

قربونت برم خوش قلب مهربون عزیزدلمی😍😘❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم والا من یادمه دکترم میگفت با ماشین شخصی بهتره البته وسطش باید توقف کنین و یه کم قدم بزنی اما خ ...

عزیزم دکترم گفت مشکلی نداره. آخه مسیرم خیلی طولانیه حدودا ۱۰ ساعت باید با ماشین بیام فکر میکنم با ماشین ریسکش بالاتره.

دیگه توکل ب خدا تا اینجا ک خدا کمکمون کرده و همه چیز خوب پیش رفته بقیشم میسپرم ب خودش

عزیزم دکترم گفت مشکلی نداره. آخه مسیرم خیلی طولانیه حدودا ۱۰ ساعت باید با ماشین بیام فکر میکنم با ما ...

به سلامتی بری عزیزم..... 

سلام دوستان اینجا کسی بوده که طبیعی حامله شده باشه و علائم خاصی نداشته و بی بی چک مثبت شده؟

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
گلی مگه جنین برات تشکیل نشد؟ فکرکنم پانکچرشده بودی درسته؟

چرا فقط یدونه جنین شد ، دکترم گفت شانست کمه با این یه جنین برو دوباره پانکچر شه جنیناتو بیشتر کن بعد برو واسه انتقال

مرسی فدات شم والله من امروز اسپرینمو خوردم پس زنگ بزنم به مرکز قطعش کنم خدا تو دلیاتو حفظ کنه

ممنون عزیز دلم خواستی نخوری یکی دوروز نخور دوباره بخور خیلی تاثیر داره

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت