2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
من روز ۱۰ همچین دردی داشتم با درد معده هودم که میگم مال لانه گزینی بود تو هم امیدوار باش توکل به خدا ...

ان شاالله منم مث شما باشه.‌توکل بخدا دعام کنین الان شما باردارین دعاتون میگیره 🥺❤️🙏

عزیزم من تقریبا بعد سونوی قلب تا غربالگری اول لک و خونریزی داشتم به خاطر هماتوم.....  دیگه برا ...

شما آمپول پرولوتون رو از کی شروع کردین؟

ب دکترم پیشنهاد کردم گفت زیر 16 هفته تجویز نمی کنم

هماتوم 88 میلی دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=215120742]عزیزم تما همونطور که دوستمونم گفتن موردم کم نبوده که با وجود مشکل باردار شدن.....  یعنی هیچ چی ... اره گلم میدونم ممنون ازت که گفتی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم یه نگاه کردم اینا به کن تفسیرشون سخته چون نسبی تفسیر میشن برا همین رو گفته های من خیلی حساب نک ...

سلام خوبی میگم انا جون من بعد پانکچر سونو شدم گفتن کیست نداری قبلش یه کیست ۱۸ میلی اندومتریوما تو تخمدان چپم داشتم که بعد پانکچر گفتن چیزی تو تخمدان نیست واینکه پانکچر شدم جنین برام تشکیل نشد ۵تخمک داشتم ولی نشد چیکار کنم این دفعه بشه پی ار پی تخمدانم انجام دادم ممنون که باعث دلگرمی ما هستی

سلام. من اگه روز انتقالمم حساب کنم امروز دهمین روزه،، اللن یه درد وحشتناکی تو شکمم پیچید بیشتر سمت ...

عزیزم منم مثبت شدنی روز۳_۴ درد بدی داشتم یه جوری که میخاستم جیغ بکشم انشاله مثبتی😍

@سارادلارام   @ماشالا     @شوره     و دوستان دیگه که رویان میرید م ...

نه عزیزم نرفته

چند ماهه این مشکل بوجود اومده

منم مهر ماه انتقال داشتم اسمش نمی اومد ولی بودش خداروشکر

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه عزیزم نرفته چند ماهه این مشکل بوجود اومده منم مهر ماه انتقال داشتم اسمش نمی اومد ولی بودش خدارو ...

وای خداروشکر

مرسی گلم‌جواب دادی😘

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
@سارادلارام   @ماشالا     @شوره     و دوستان دیگه که رویان میرید م ...

سلام عزیزم من ۱۰ آبان اونجا بودم دکتر مشایخی بودن نه نرفتن تلفنی زنگ بزن وقت بگیر من همیشه تلفنی وقت گرفتم خیلی خوب بوده 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من ۳تا شیاف بود لک داشتم و نی رفتم سر کار شیاف راحت نبود کردمش ۲تا شیاف و به امپول حالا زیاده ؟دوستا ...

نه عزیزم زیاد نیست من ۲تا آمپول دارم در روز با یه دونه شیاف البته شیافمم ۲تا بود دکترم کمش کرد

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
چرا گفت ولی خب نمیدونم چرا هرسری میرم سونو هفتم جلو عقب میشه دیروز به حساب خودم ۱۰ هفته و۳روز میشدم ...

احتمالا قبلی دزست تره چون اون بیشتر میخوره به تاریخت

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
شما هم پرولوتون رو هفته ای یکی داری و به غیر از اون روزی دوتا آمپول پروژسترون هم میزنی یعنی؟

آره عزیزم من ۲تا آمپول دارم در روز با ۱دونه شیاف 

درمورد پرولوتون والا حقیقتشو بگم من نزدم چون درمورد رفتن پیش دکتر اسرافیلی دودل بودم گفتم اگه نرم این آمپول دردسر میشه برام نمیدونم بعدش چیکار کنم ادامه دادن ندادنشو که خداروشکر تو همون روزا لکه بینیمم قطع شد دیگه