2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
از طرف من محکم ببوسشون الهی فداشون شم جوجه هارو😍😍😍 منم که ۱۶ هفته رفتم سونو گفت نی نی دختره😍😍 ...

خدانکنه خاله جون زنده باشی😘ای جووووون دلم😍😍😍😍فداش بشم من پرنسس کوچولو😍😍الهی بسلامتی بغلش کنی قربونت برم🥰🥰🥰❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چيكا جون مبارك باشه قدم نو رسيده ها 😍 زير سايه ي خانواده انشالله عاقبت بخير بشن  ميگم شما سن ...

زنده باشی مهربونم. عزیزم دکترم کلا طبق انتقال هفته هامو حساب میکرد اصلا با سونو‌ کاری نداشت ولی همیشه تو‌سونو سن یکیشون یک هفته جلوتر بود اون یکی هم دوروز 

خداياشكرت....❤️ 
زنده باشی مهربونم. عزیزم دکترم کلا طبق انتقال هفته هامو حساب میکرد اصلا با سونو‌ کاری نداشت ولی همیش ...

يعني از روز انتقال شروع ميكرد به علاوه ي دو هفته نمي كرد ؟ 

راستي بچه ها موقع تولد چند كيلو بودن ؟ 

باشه حالا ببینم میتونم تحمل کنم فدات شم فکرو خیال دیونم کرده این لکه بینیم روش

سلام عزیزم منم خیلی لکه بینی داشتم زنگ زدم مرکز گفت شیافتو مقعدی بزار یبوستم خیلی میشدم اینطوری بهتر شدم یکی دو شبم قرص آسپرینتو نخور منم همین کاروکردم یه شب آسپرین نخوردم الان دو روزه ترشحاتم کاملا شفاف خیالم راحت شد

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
سلام عزیزم منم خیلی لکه بینی داشتم زنگ زدم مرکز گفت شیافتو مقعدی بزار یبوستم خیلی میشدم اینطوری بهتر ...

مرسی فدات شم والله من امروز اسپرینمو خوردم پس زنگ بزنم به مرکز قطعش کنم خدا تو دلیاتو حفظ کنه

يعني از روز انتقال شروع ميكرد به علاوه ي دو هفته نمي كرد ؟  راستي بچه ها موقع تولد چند كيلو بو ...

چرا عزیزم اونجوری که من حساب میکردم اون دو هفته رو هم حساب میکرد. عزیزم دخترم ۲/۶۷۰ پسرم ۲/۱۱۰

خداياشكرت....❤️ 
آره عزیزم من ۲تا آمپول دارم در روز با ۱دونه شیاف  درمورد پرولوتون والا حقیقتشو بگم من نزدم چون ...

من شنیدم پرولوتون رو اگه یکبار بزنی تا آخر بارداری باید بزنی اکثر بچه ها که هماتوم داشتن پرولوتون میزنن خوب به دکتری که میری بگو اون بهت پرولوتون بده.

میشه بپرسم چرا نمیخوای پیش اسرافیلی بری؟ بنظرت اوکی نبود؟

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
اتفاقا منم موقعی که خونریزی ولکه بینیم دیگه خیلی زیاد شد به دکترم گفتم شیافمو یه دونه اضافه کنم گفت ...

درسته شما آمپولم داری دوز پروژسترونت زیاده احتمالا همین روزا برات کم باید کنن.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
چرا عزیزم اونجوری که من حساب میکردم اون دو هفته رو هم حساب میکرد. عزیزم دخترم ۲/۶۷۰ پسرم ۲/۱۱۰

واااااي چيكا جون تبريك ميگم عزيز دلم😍😍😍 ان شاالله خوشي باشه دركنارشون براي خودت و همسرت و لذتشو ببريد♥️♥️🌸🌸 چقد خوشحال شدم فارغ شدي🤩 چه اسم هاي قشنگي هم گذاشتي براي جوجه هات، الهي زنده باشن درپناه خدا🙏🏻

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
مرسی عزیزم، اسمشو اشکان گذاشتیم.

عزیزدلم😍😍😍الهی نامدار باشه

خداحفظش کنه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
وای استرس گرفتم از دکترم پرسیدم هنوز جواب نداده. ینی اگه با ماشین برگردم بهتره؟

عزیزم والا من یادمه دکترم میگفت با ماشین شخصی بهتره البته وسطش باید توقف کنین و یه کم قدم بزنی اما خوب میدونم بودن دوستانی که با هواپیما برگشتن و +م شدن..... 

در کل عزیزم یه چیزی که من باور دارم اینه جنین سالن تو بدنی که بپذیردش تو هر شرایطی + میشه پس سعی کن به خودت انرژی + بدی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شما آمپول پرولوتون رو از کی شروع کردین؟ ب دکترم پیشنهاد کردم گفت زیر 16 هفته تجویز نمی کنم هماتوم ...

عزیزم من از 12 هفته فکر کنم شروع کردم..... 

حالا یکی دو هفته بالا پایین..... 

فکر کنم حتی زودتر بود چون دیگه توان تحمل پروژسترونهارو نداشتم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com