2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست
سلام خانما خواهر شوهرم عمل میکرو کرده امروز روز ۸ هست ..از دیروز هروقت میره دست شویی لک می بینه گاهی ...

ن گلم احتمالا هماتوم داره بگو استراحتشو زیاد کنه و شیافاشم یکی اضافه کنه البته با مشورت مرکزش

ن گلم احتمالا هماتوم داره بگو استراحتشو زیاد کنه و شیافاشم یکی اضافه کنه البته با مشورت مرکزش

یعنی ممکنه از بارداری باشه'؟ اخه هنوز یه هفته مونده تا موعد آزمایشش

میشه لایک نکنید 😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستانی که تورویان انتقال دادید با مثانه پر بود انتقالتون؟ @سارادلارام     @ماش ...

سلام عزیزم نه من که پر نبود

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مامان گلای تهرانی سیسمونی از کجا میخرید؟ وااااای من انقدر ذوق دارم که فقط لحظه شماری میکنم جنسیتو ب ...

عزیزم لیست نوشتی به منم بده من واسه لیست نوشتن تنبلم😂😂😂

عبدل اباد و آقابزرگ شنیدم خوبن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام خانما خواهر شوهرم عمل میکرو کرده امروز روز ۸ هست ..از دیروز هروقت میره دست شویی لک می بینه گاهی ...

سلام عزیزم انشاءالله که لک لانه گزینی باشه به حق آبروی خانم زینب بگو حتما با دکترش تماس بگیره بهش بگه خودشون راهنماییش میکنن احتمال زیاد دوز پروژسترونشو بیشتر میکنه بگو استراحتشو یه مقدار بیشتر کنه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
فدای تو، الان بیمارستان هستم، دعا کنید برام، منم همه رو دعا میکنم.

واااای عزیزم چقدرروزخوبی انشالله گل پسرتو صحیح و سلامت بغل بگیری ایشالله هم حال خودت خوب باشه هم حال نی نی🙏🙏🌺🌺🌺

فدای تو، الان بیمارستان هستم، دعا کنید برام، منم همه رو دعا میکنم.

ای جانم عزیزم

بسلامتی در اغوشش بگیری

حتما حتما لحظه در اغوش کشیدنش منتظرارو یاد کن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚