2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
سلامت باشی عزیزم انشالله شما هم مثبتی سینه هام حساس شد تکرر ادرار داشتم در حدی که شوهرم میگفت جاتو ب ...

انشاله خدا از دهنت بشنوه دل خانواده منم شاد کنه،خدا نی نی  هاتو برات حفظ کنه

مبارک عزیزم .. انشاءالله بسلامتی بغلت بگیری ،🥰🥰

دست راستت رو سر ما منتظرا ..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لوله بسته لزوما هیدرو سالپنکس نیست اگر هیدرو باشه تو عکس کاملا مشخصه، تو گزارش هم باید ذکر بشه

ممنون عزیزم چند سال قبل که عکس انداخته بودم همه چیز اوکی بود ولی چند ماه قبل که دوباره عکس گرفتن گفتن بسته است ..ولی تو گزارش ننوشته هیدرو ..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
دوستان من دوشنبه باید آزمایش بتا بدم،۵روز مونده به پریودم علت اینکه سینه هام درد می‌کنه می‌تونه از پ ...

عزیزم انشاءالله از علایم بارداری😍😍😍

دکتر نوشت اما خودت ب دکتر بگو بنویسه 

باشه مرسی عزیزم حتما میگم ..

عزیزم خدا بزرگه کاربر نیلدا الان خدا رو هزار مرتبه شکر گل پسری رو بارداره با موروفو صفر و کیست آندوم ...

واای خداروشکرررر

انشالله قسمت همه ماها چنین روزی که از سمت خدا سوپرایز بشیم 😍😍

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم ناامید نباش من با مورفوی بین صفر و یک طبیعی هم باردار شدم.....  انشالله به زودی دلت شاد ...

وااای چقدر خوشحالم که دوباره دارمباهات حرف میزنم،  به خدا بمب انرژی هستی 💋🌺

باشه عزیزم خیلی پر انرژی و امیدوارم ادامه میدم 🧚🏻‍♂️🧚🏻‍♂️🧚🏻‍♂️🧚🏻‍♂️🧚🏻‍♂️🧚🏻‍♂️

سلام دوستای عزیزم. من سه شنبه وقت زایمان دارم، توروخدا برام دعا کنید. مقداری استرس دارم.

ان شالله بسلامتی زایمان می کنی. استرس نداره دیگه بچت داره میاد بغلت 😍. ان شالله همچی براحتی برات بگذره

خدایا شکرت
همسرم آزو اسپرمه رویان میرم. پسرش بیشتر صحبت می کنه. خودش گفت طبیعی نمیشه دو تا جنین مونده میخوام ان ...

پس شما هم شرایطت مثل منه 

انشالله بری انتقال بدی و بیای بهم انررژی بدی که منم با حس خوب برم ۳ تا جنین انتقال بدم 

خدارو چه دیدی شاید ماهم با این جنین های ضعیف باردار شدیم ♥🖤♥

نه دلم میخادبارداربشم.ان شالله باردارمیشی وکلی لذت میبری.ویه زایمان طبیعی راحت هم قسمتت بشه کلی کیف ...

الهی که باردار میشی عزیزم 

خیلی این انتظار سخته،  خدا صبر بت ما بده با بچه سالم 🧚🏻‍♂️

پس شما هم شرایطت مثل منه  انشالله بری انتقال بدی و بیای بهم انررژی بدی که منم با حس خوب برم ۳ ...

ان شالله که خواسته خدا هم باشه. برای خدا کاری نداره. ان شالله شما هم بزودی مادر میشی 😍

خدایا شکرت

[QUOTE=214450342]عزیزم سونو انجام دادی؟ مشخص شد چه روزی باید انتقال بدی؟[/QUOTEسلام عزیزم بازم کنسل کرد 😭😭

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍