2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046387 بازدید | 684511 پست
بچه ها من جواب آزمایش  اپکا اومد امروز ولی خیلی متفاوت از قبلیه. اصلا تو شوکم. زده 0.7 رنجش هم ...

عزیزم رنج این آزمایشگاه این مدلی لوده احتمالا..... 

لنفوتراپی کردی پایین اومده؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من جواب آزمایش  اپکا اومد امروز ولی خیلی متفاوت از قبلیه. اصلا تو شوکم. زده 0.7 رنجش هم ...

ای وای این دیگه چه جورشه ببر نشون بده ازمایشتو دوباره تکرار کن حتما شاید اشتباه شده😢

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم رنج این آزمایشگاه این مدلی لوده احتمالا.....  لنفوتراپی کردی پایین اومده؟

اخه قبلی رو هم همین جا داده بودم. اصلا نمیفهمم ینی چی.  

اره سه جلسه لنفو تراپی کردم. دکتر که میگف اصلا آز نده قطعا بالا رفته. ولی چون دلم میخواس دلم قرص بشه گفتم آزمایش بدم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من یک ماه مونده به انتقالم حالم داغونه همش دوست دارم گریه کنم استرس دارم همش شماهم مثل من بودی یامن ...

عزیزم سعی کن به خودت آرامش بدی..... 

بگو من ر کاری لازم بوده انجام دادم دیگه نتیجش رو بسپار به خدا..... 

است ست رو مدیریت کن.... 

انشالله بعدها وقتی وروجکات از سر و کولت بالا رفتن یاد این روزا میفتی و لبخند میزنی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببخشید چی رو کم کرد برانو از هفته ی ۹

من یک دفع لخته کوچیک و لکه بینی خیلی کم تو اخرای هفته 5 داشتم ک معلوم شد هماتومه

دکترم دوز پروژسترونم رو کرد 3 تا شیاف و یک آمپول پروژسترون و اسپرینم رو قطع کرد

تا هفته 9 هماتومم همون 5 میلی بود

از هفته حدود 10 و 11 تا هفته 12

ب تدریج پروژسترونم رو کرد یک شیاف و آسپرین رو اضافه کرد

تو هفته 12 برای ان تی رفتم دیدم شده 51 !!!

منتظر بودم جواب آزمایش ان تی بیاد برم دکتر مجبور شدم برم خونه قولنامه کنم و کاربانکی ک اکثرش تو ماشین دراز کشیده بودم اومدم چهارطبقه رو بالا شب افتادم ب خونریزی ک دیدم هماتوم متاسفانه شده 88!! و حدود 60 درصد از ساک بارداری رو جدا کرده

با این همه مراقبت و استراحت !!

الان فقط توکل کردم و سپردمش دست خدا

این کل جریان هماتومم عزیزدلم

نمیدونم. بخدا تو شوکم. تا چند دقیقه اصلا انگار زمان وایساد هیچی نمیفهمیدم همین جوری زل زده بودم ب بر ...

عزیزم انشالله که چیزی نیست شاید زود آز دادی..... 

حالا با دکترت مشورت کن من خودم تجربه لنفوسیت تراپی نداشتم..... 

من یک دفع لخته کوچیک و لکه بینی خیلی کم تو اخرای هفته 5 داشتم ک معلوم شد هماتومه دکترم دوز پروژسترو ...

عزیزم برات ایت الکرسی ۱۰ تا خوندم انشالله به حق ۵ تن هر چه زودتر هماتومت جذب بشه ولی واقعا بعضی دکترا خیییلی بی فکرن وباعث دردسره ماها میشن 

ای وای این دیگه چه جورشه ببر نشون بده ازمایشتو دوباره تکرار کن حتما شاید اشتباه شده😢

نمیدونم عزیزم. نمیدونی اصلا شوکه شدم  

خودمم چون مهمون داشتم نتونستم برم همسرم رفته بود برا جواب. 

میخوام چهارشنبه ببرم موسی پور هم ببینه اگه چیزی نگف بمونه شنبه خود دکتر ایمونولوژ ببینه.

به خدا اصلا نمیفهمم باید چی کار کنم. با این وجود مگه میشه رفت برا انتقال   نمیدونم چه حکمتیه هر دفعه یه اتفاقی میفته و عقب میفته انتقالم. البته مطمئنم خیرمه خدا خیر محضه. ولی یکم صبر ما ادما کمه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستان ممنونم از همه که دعام کردین آزمایش دادم عدد بتاش 635

خدارو شکر عزیزم..... 

مبارکت باشه مادر شدنت..... 

به سلامتی بغلش(ون) کنی..... 

سلام ودوستان دور نافم خیلی کبود شده می تونم هپارین روی ران تزریق کنم ؟اگر میشه راهنمایی کنید 

به من گفت به بازوت بزن من جاهاشو عوض میکنم کمی کبودیش کمتر شده تا میتونیم اروم خالی کن من یه ذره خالیمیکنم ده ثانیه میشمرم بعد کمه دیگه خالی میکنم خیلی بهتره

عزیزم انشالله که چیزی نیست شاید زود آز دادی.....  حالا با دکترت مشورت کن من خودم تجربه لنفوسیت ...

قربونت برم .ممنونم. خودمم همین فکرو میکردم اخه تو یه تاپیک خوندم بچه ها میگفتن دو هفته بعد آز دادن. ولی خب من سه جلسه انجام دادم جلسه اول نبوده که بگم هنوز خیلی بالا نرفته.

ببخشید تو روخدا شمارم اذیت کردم. خدا خیرت بده عزیزم

دوستان من هماتوم دارم کمی نگرانم همه ی اوتایی که همادوم دارن لکه بینی اینا دارن یا خونریزی پس چرا من ...

عزیزم نگران نباش..... 

هماتوم یا به آرومی دفع میشه یا جذب میشه..... 

به خودت استرس نده فقط استراحت کن ولی به بندم نخواب هر از گاهی پاشو به دوری بزن..... 

آبم زیاد بخور.....