2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046396 بازدید | 684511 پست
انشالله شنبه با خبرای خوب میایی این چند مدت استراحتت چه جوری بود 

مرسی عزیزم

ان شاء الله

من از هفته 6 هماتوم رو تشخیص دادن

دراز کشیده م فقط برای نماز و غذا میشینم

برای دسشویی هم از جام بلند میشم

به خاطر کاری مجبور شدم برم از خونه بیرون و خونه مون طبقه 4 بدون آسانسوره ک متاسفانه هماتومم اینجوری شد

شما هم هماتوم داری؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من هماتوم دارم کمی نگرانم همه ی اوتایی که همادوم دارن لکه بینی اینا دارن یا خونریزی پس چرا من ...

پروانه جان منم الان یک هفته بیشتره که کلا لکه بینیم قطع شده

منم انگار لکه بینی داشتم یکم خیالم راحتتر بود تا الان که ندارم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم سعی کن به چیزای خوب فکر کنی تا انشالله بهترینا واست رقم بخوره،،من با کلی ناامیدی رفتم اینارو ا ...

خدا رو شکر ابشالا معجزش ما ببینیم منم بسته اخرم حسابی نا امید ...عزیزم کار خاصی قبل و بعد انتقال انجام دادی ؟چطور استرست کنترل کردی؟چند تا انتقال منفی داشتی؟

خدا رو شکر ابشالا معجزش ما ببینیم منم بسته اخرم حسابی نا امید ...عزیزم کار خاصی قبل و بعد انتقال انج ...

انشالله عزیزم خدا کمک همه منتظرا کنه به ارزشون برسن

راستش نه کار خاصی نکردم فقط یکی دوماه قبل از انتقال روزی یک ساعت پیاده رویی میکردم ویه هفته نزدیک انتقالم هرشب وهرصبح یه قاشق عسل خوردم دیگه نمیدونم چقد تاثیر داشته،،عزیزم هنوزم که هنوزه من استرس رو دارم که فکر کنم طبیعی باشه تو ای وی اف

ایشالله بحق فاطمه زهرا شماهم به زودی زود مامان بشی🥰🥰

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
نه باید پنجشنبه ازمایش بدم..ولی بی بی چکام منفیه..امیدیم ندارم مثبت بشه

انشالله که مثبت میشه نگران نباش

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
سلام عزیزم بله انصاری پور بودم ومثبت شدم

چقدر خوب مبارک باشه ان شالله سالم بغلش کنی . 

من سری قبل اصن این داروها رو نداشتم همشون جدید شدن انشالله دستش برام سبک باشه آخه دکترمو عوض کردم این بار با انصاری پور انتقال دادم 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
مرسی عزیزم ان شاء الله من از هفته 6 هماتوم رو تشخیص دادن دراز کشیده م فقط برای نماز و غذا میشینم ...

اره گفت کوچیکه ولی لکه بینی اینا ندارم واقعا من برام مقدور نیست استراحت کنم نمیدونم میترسم بزرگ بشه دارو هم بهم نداد همون گفت قبلیا رو ادامه بده

مامان گلای تهرانی سیسمونی از کجا میخرید؟

وااااای من انقدر ذوق دارم که فقط لحظه شماری میکنم جنسیتو بدونم برم فقط خرید کنم براش😍😍😍😍😍 چندساله انتظارِ این روزارو میکشم

انقدر چیز میز تو ذهنمه که باید لیست کنم یادم نره 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ازمایش ژنتیک خودت دادی یا همسرت ؟ اخه چه عجب نگفت برید مثلا دو‌ماه اینا تقویت کنید بعد بیاید ؟ یعنی ...

همسرن آزمایش داد 

اره هیچی نگف 

نمیدونم از دکتر خودم پرسیدم گفت احتمال داره باشه ولی ما نرفتیم ماه بعد میریم ک تا دونموقل تقویتش کنم 😅 

انشالله که مثبت میشه نگران نباش

ممنون عزیزم..انشاءالله واسه شماهم مثبته

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
دکتر منم غفاری یه شما چرا میخوای عوضش کنی مگه خوب نیست ؟؟

نمیدونم اینجا پرسیدم ببینم کسی میشناستش که نمیشناختن تو گوگلم زدم چیز زیادی نیاورد 

تعریف مصطفایی و مشایخی روهم زیاد شنیده بودم دلیل دیگه ای نداشت😅