2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
اره بخدا . نمی فهمم اصلا. توکل ب خدا. ان شاالله 1 آذر دوباره میرم ببینم بالا رفته یا نه

منم اذرابادگان رفتم ازمایشگاه خوبیه خطانداره ازمایشگاهش

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
آخه عاشق چیپس فلفلی ام خوردم دوتا بسته هم خوردم از روز انتقال 😭😭😭😭 غلط کردم چیزی نشه ؟ یعنی چیز ...

عزیزم اولا کلا بهتره بعد انتقال یرای تند نخوری..... 

به خودتم استرس نده بعید میدونم از چیپس باشه اما خوب اگه دردت اذیت میکنه حتما به مرکزت خبر بده نیاز باشه میری بررسی میکنن..... 

حرکت ناگهانی نکردی؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اولا کلا بهتره بعد انتقال یرای تند نخوری.....  به خودتم استرس نده بعید میدونم از چیپس با ...

نه سعی میکنم کارام آروم باشه ولی کلا از سری قبل کمتر رعایت میکنم چون هیچ امیدی ندارم 😣 خسته ام بنظرم این همه استرس و نگرانی حق هیچ زنی نیست 😪

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
به دلم افتاده اینبار که انتقال بدی حتما باردار میشی، بخدا جدی میگم.

عزیز دلم انشالله فردا به سلامتی زایمان میکنی خدا پشت و پناهت باشه برات حدیث کسا میخونم. بیا از خودت بهمون خبر بده.همه منتظرا رو دعاکن  منم یادت قربونت برم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم برات ایت الکرسی ۱۰ تا خوندم انشالله به حق ۵ تن هر چه زودتر هماتومت جذب بشه ولی واقعا بعضی دکتر ...

ممنون عزیزدلم

خیلی لطف کردی

ایشالا به زودی خبر میدی ک هماتومت رفع شده

انتقال دادی؟ منم بعد انتقال پاهام یخ بود قبلشم بادکش کردم وشکر خدا مثبت شدم با جورابم پام یخ یخ بود

پروانه جون بعد انتقال موقعه خواب جوراب پات میکردی؟ کلا در طول روز جوراب پات بود؟

وای ان شاالله. ان شاالله. ای خدا     ممنونم عزیزم. الهی هر چی میخوای از خدا بهت بده

قربونت برم خواهری ناراحت نباش انشالله دوباره آز میدی و عددش عالی باشه و خیلی زود بری انتقال بدی منتظر اون روزم که شما هم به جمع مامانا بپیوندی من ذوق کنم 😍😍

بله ولی بی فایده بود باز یخه یخ بود الانم همون جوریم دیگه بعضی وقتا کلافم میکنه

منم کلا پاهام یخه حتی توی تابستون حالا واسه انتقال میترسم شب موقعه خواب جوراب پام کنم گفتم شاید بد باشه. مرسی عزیزم

سلام دوستانی که تورویان انتقال دادید با مثانه پر بود انتقالتون؟ @سارادلارام     @ماش ...

سلام عزیزم برا من نیمه پر بود من هر دوسری از استرس دستشوییم گرفت که به پرستارا گفتم گفتن برو دستشویی یکمیشو خالی کن 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
قربونت برم خواهری ناراحت نباش انشالله دوباره آز میدی و عددش عالی باشه و خیلی زود بری انتقال بدی منتظ ...

قربوووونت برم آبجی جانم.  

ان شاالله شما زودتر از من   من که احتمال زیاد دیگه موند برا دی و... البته اگه اون روز آزمایشم جوابش درست شد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربوووونت برم آبجی جانم.     ان شاالله شما زودتر از من     من که احتمال زیاد دی ...

فدات شم انشالله هر وقت رفتی واسه انتقال برات خیر باشه و با همون انتقال مامان بشی و یه نی نی سالم و صالح خدا بهت بده😚😚😚😚😚😚

فدات شم انشالله هر وقت رفتی واسه انتقال برات خیر باشه و با همون انتقال مامان بشی و یه نی نی سالم و ص ...

قربونت برم همچنین ان شاالله  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام خانما خواهر شوهرم عمل میکرو کرده امروز روز ۸ هست ..از دیروز هروقت میره دست شویی لک می بینه گاهی قهوه ای گاهی رنگ خون علتش چیه؟؟ یعنی دفع شده جنین هاش؟؟

دوتا براش کاشتند

میشه لایک نکنید 😁