2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
مگه میشه یک جنین انتقال بدی دو قلو بشه ؟  

بله عزیزم میشه..... 

اینجا خیلی از این اتفاقا افتاده..... 

مثلا یکی از دوستامون دو تا انتقال داده بود سه قلو شده بود..... 

یعنی یکیش دو تا شده بود..... 

دوقلوی همسان همینه دیگه یه جنین تقسیم میشه...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله عزیزم میشه.....  اینجا خیلی از این اتفاقا افتاده.....  مثلا یکی از دوستامون دو تا ان ...

وااای خدای من

واقعا فتبارک الله احسن الخالقین رو باید اینجا گفت من نمیدونستم میکرو یا IVF هم میتونه این اتفاق بیفته فکر میکردم توی بارداری طبیعی ممکنه

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم مورفو ‌همسرم صفره ،شما تسه انجام دادین توی میکرو ؟ الان میخواین چیکار کنین ؟ الان مورفو رفته بال ...

نه تسه انجام نداد ، نمونه گرفتن ، شش ماهم دارو مصرف کرد هیچ تغییری نکرد ، فقط پولمونو حروم کردیم ، میخوام برم تهران

وااای خدای من  واقعا فتبارک الله احسن الخالقین رو باید اینجا گفت من نمیدونستم میکرو یا IVF هم ...

تازه یکی از دوستان براش دو تا انتقال داده بودن ۴ قلو شده بود.... 

یکی یادمه سه تا انتقال داده بودن 4 قلو شده بود.... 

یعنی تو این 7 سالی که این تاپیک فعاله کم نبوده همچین چیزایی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم اولین ویزیت روز یک تا سه پری هست به نظرم هر چه زودتر بری بهتره یعنی اگه بخواد داروهای تحریک تخ ...

یعنی قبل شروع سیکلم نمیخواد روز ده یا سیزده برم ویزیتم کنه سونو کنه ؟

یعنی قبل شروع سیکلم نمیخواد روز ده یا سیزده برم ویزیتم کنه سونو کنه ؟

نه عزیزم اولین ویزیت برا تعیین نوع سیکل حتما یک تا سه هست..... 

بعد که تعیین کرد نوع سیکل رو بر اساس اون سونوی بعدی یا ویزیت بعدیت رو مشخص میکنه..... 

تازه یکی از دوستان براش دو تا انتقال داده بودن ۴ قلو شده بود....  یکی یادمه سه تا انتقال داده ...

عزیزم ممنون امیدوارم کردین سورپرایز شدم واقعا اگر اینجوری بشه برامون اتفاق بیفقه عوض اینهمه سال سختی در میاد 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
بچه ها جوانه گندم وماش بخوریم مشکلی نیست؟ یا نخورم؟

عزیزم فکر کنم خوبم باشه..... 

من که سمنو میخوردم اونم از جوانه گندمه.....

عزیزم من ۴ تا انتقال دادن فقط خراش داشتم که تیر ماه انجام داده بودم ۱ ماه قبل از انتقال هم بیشتر گ ...

عزیزم چند سالت بود که ۴ تا انتقال دادن 

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
عزیزم فکر کنم خوبم باشه.....  من که سمنو میخوردم اونم از جوانه گندمه.....

مررررسی آنا جونم 

خیلی خوبه که هستی وجواب سوالامونو میدی😍😍😍

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم دو هفته هم صبر کن یه هویی برا غربال دوم برو....  چه کاریه هر روز هر روز سونو.....  ...

عزیزم من ۱۶ هفته واسه طول سرویکس سونو باید بدم گفتم برم جنسیتم معلوم شه حالا اگه نشد دوهفته وایمیستم

مرسی عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍