2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
اره ای وی اف کرده بود دیگه نیومد خبر بده اسم کاربریشم یادم نیست گفت یه جا رفتم گفته دختره انتی گفته ...

منم اینایادمه.دیگه نیمدخبربده.منم ازاونموقع استرس دارم که نکنه اشتباه رخ بده براتعیین جنسیت.ولی شمانگران نباش.مال شماپسره.براپسربتادیروکم میره بالا.دقیقادوستم همینجوری بود

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم قل پایینم سفالیک شده و درد تخمدان شدید دارم  یعنی دارم میمیرم از نگرانی

چرا عزیز دلم؟ چیزی نمیشه بازم ممکنه برگرده بالا هنوز خیلی فرصت داری اما خیلی بیشتر استراحت کن نگرانی اصلا خوب نیستا واسه نینیای خوشگلت. 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم شما چند تا انتقال دادین خراش وچسب جنین هم داشتین تغذیه اتون چطور بود چیا مصرف میکردی

عزیزم من ۴ تا انتقال دادن

فقط خراش داشتم که تیر ماه انجام داده بودم

۱ ماه قبل از انتقال هم بیشتر گرمی میخوردم صبونه فقط عسل و سیاهدونه میخوردم

لبنیات حذف کردم چون طبعم سرده

هر شب شکم با روغن سیاه دونه چرب میکردم

صفر زیاد گزفتم ولی خدایی دو صفر زوره خریدنش حس میکنم کوچیکه😂

منم همین حس و دارم حتی سایز نیوبرن هم من همش حس میکنم کوچیک باشه، بهترین کار اینه تا هفته اخر صبر کنیم ببینیم قد و وزنشون چقد میشه. الان آنا جون میگه دخترشون 2600 بوده اما صفر پوشونده دیگه نمیدونم نهایت 7لایه تا میزنیم دیگه😂

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
‌پسر دوستم ۳/۶۰۰ بود سایز دوصفر تنش میکرد بنظرم واقعا احتیاجه. زنده باشی گل من

مرسی قربونت برم❤️

@زینبی_بابا    سلام عزیزم امیدوارم خوب باشید

من تو سیکل قبلی میکرو استراحتم زیاد بود و استعلاجی گرفته بودم و نهایتا منفی شدم.الان تو سیکل هستم و نمی تونم مرخصی بگیرم و ممکنه فردای انتقال مجبور باشم برم سره کار.کارم پشت میز هستش و ۸ ساعت باید تو شرکت باشم.از طرفی به خاطره کرونا از آسانسور استفاده نمیکنم و با پله میرم تا طبقه سوم.این دو تا موضوع چقدر ممکنه باعث منفی شدن بشه.اصلا از نظره علمی این چیزا ثابت شده هستش؟ 

منم همین حس و دارم حتی سایز نیوبرن هم من همش حس میکنم کوچیک باشه، بهترین کار اینه تا هفته اخر صبر کن ...

من دخترداداشم۳۵۰۰ بود تا نزدیکای دو سه ماهگی داشت صفر تا ۳میپوشید

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
مثلا دختر من 2700 بود پسرم 3100. خیلی فرق نداشتن اما قد پسرم بلندتر بود و عملا صفر خیلی به دردش نخور ...

مرسی آنای مهربونم پس فعلا صبر میکنم ببینم تا هفته اخر قد و وزنش چقد میشه مرسی از اینکه تجربه اتو گفتی

چرا عزیز دلم؟ چیزی نمیشه بازم ممکنه برگرده بالا هنوز خیلی فرصت داری اما خیلی بیشتر استراحت کن نگرانی ...

اخه لگداش توی واژنمه نگرانم انقدر پایینه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
خداروشکر.منم توهفته ۲۳و۴روزم.میخواستم بدونم استراحت چقدبایدباشه.باماشین جایی برم مشکلی نیست.کارای خو ...

اگه مورد خاصی نباشه میتونی بری عزیزم، میگم من الانم کارای خونمو خودم میکنم اما معمولا نشسته مثلا چیزی بخوام سرخ کنم جلو گاز صندلی میزارم 

💯💯💯💯 سلام صبح بخیر خانما 

بچه ها من سه روز پیش انتقال دادم بعد دکتر انصاری پور ژل واژینال کرینون داده بهم من شبا موقع خواب میزارم که تا صبح تکون نخورم و نریزه بیرون ولی صبح که میرم سرویس بهداشتی میبینم میریزه بیشترش چیکار کنم ؟ 😭

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
💯💯💯💯 سلام صبح بخیر خانما  بچه ها من سه روز پیش انتقال دادم بعد دکتر انصاری پور ژل واژینال ...

صبح میریزه؟

@زینبی_بابا    سلام عزیزم امیدوارم خوب باشید من تو سیکل قبلی میکرو استراحتم زیاد بود و ...

حداقل سعی کن این دو هفته رو با آسانسور بری خب مگه چه اشکالی داره دو سه تا ماسک بزن پله بالا پایین کرده زیاد خیلی روش اثر داره 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته