2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
شمام هم دوقلو باردارین؟

عزیزم من دوقلو باردار نیستم ولی خیلی تیرکشیدن و دردو داشتم حالت پریودی هم داشتم ولی همش تا ۱۲هفته بود بعدش خوب شد کاملا طبیعیه نگران نباش ولی باز به دکترت بگو

یکی گذاشتم بقیه مشکل داشتن نشد دوتا بذارن من کرمانم مرکزناباروری نجمیه....خیلی خیلی دعام کنید اسمم ...

حتما مثبت میشی نگران نباش بخودت امیدواری بده از الان تو مامان شدی مامان ی نی نی سالم و خوشگل براش اسم بزار باهاش حرف بزن انشاالله خبر مثبت شدنت رو اینجا ببینم خوشحال بشم 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی کسی اینجا نبود بدون هماتوم لکه قهوه ای داشته باشه؟؟؟

عزیزم اولا سونوی قبلی هماتوم نداشتی..... 

مثلا من خودم سونوی قلب رفتم هماتوم نداشتم سه روز بعد سونوی قلب به خونریزی افتادم بعدا معلوم شد هماتوم دارم..... 

یعنی دقیق نمیشه گفت الان هماتوم نداری..... 

البته خوب غیر هماتوم اندازه پروژسترون و استروژن و این چیزا هم موثرن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فقط آسپرین داشتم زنگ زدم مرکز گفت شروع کن دوباره دکتر موقتی برات قطع کرده بوده

خوب پس با خیال راحت شروع کن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من دوقلو باردار نیستم ولی خیلی تیرکشیدن و دردو داشتم حالت پریودی هم داشتم ولی همش تا ۱۲هفته بو ...

عزیزم شما تهوع و حس بوی بد نداشتید؟

اگه اره 

کی اوکی شدید؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
سلام،آنا جان دارم از نگرانی میمیرم ،afp مقدارش خیلی زیاده،۷۴ ریسکش بالاعه،حالا باید چکار کنم

عزیزم من خیلی اطلاعات در مورد سونو ندارم اما به خودت استرس نده نهایت سلفری انجام میدی..... 

توکلت به خدا باشه..... 

عزیزم شما تهوع و حس بوی بد نداشتید؟ اگه اره  کی اوکی شدید؟

وای تینا دیروز گفتم هیچ علائمی ندارم امروز از موقعی که بیدار شدم حالت تهوع داره میکشتم انقدر عق زدم که سردردم گرفتم😫😫😫

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم من دوقلو باردار نیستم ولی خیلی تیرکشیدن و دردو داشتم حالت پریودی هم داشتم ولی همش تا ۱۲هفته بو ...

وایی خیالم راحت شد خدا برات حفظش کنه خاک تو سره بعضی ها که بی سوادنو فقط پول میگیرن

وای بچه ها من  انتقال دادم از دسشویی دارم میترکم اونایی که مثبت شدید چندساعت بعداز انتقال رفتید ...

من همون یه ربع بعد لگن گذاشتن برام 

پا نشی تا دو ساعت

والا چی بگم یه بار سمت راستم حسش میکنم یه بار سمت چپ، البته من دوقلو باردار بودم ک رشد یکیشون تو ۸ ه ...

عزیزم ببین برا شما که میگی دوقلو بوده احتمال این خطا ها زیاده ها..... 

یعنی اینو در نظر بگیر چون هر دو تو جواب تست دخالت دارن احتمالا این بالا بودنم به خاطر چنین متوقف شده هست.... 

اخه لگداش توی واژنمه نگرانم انقدر پایینه

برای منم دقیقا همونجاست اما دکتر گفت نگران نباش کانال زایمان کاملا بستس

راستی راجع به تست قند گلوکز پرسیده بودی، دکتر منم برام قند 3 گانه نوشته تو هفته 24 گفتم گلوکز چی گفت این دقیق تر از اونه، اما هفته پیش رفتم مرکز بهداشت برای تشکیل پرونده که بعدا سر واکسنای بچه اذیت نکنن گفت باید گلوکز هم بدی گفتم من تو 31 هفته ام گفت اشکال نداره انجام بده دیگه امروز رفتم انجام دادم که رایگانم بود تو مرکز بهداشت

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
وای تینا دیروز گفتم هیچ علائمی ندارم امروز از موقعی که بیدار شدم حالت تهوع داره میکشتم انقدر عق زدم ...

عه بسلامتی😂

احتمالا بچه ات پسره تهوعت دیر شرو شده 

وای بچه ها من  انتقال دادم از دسشویی دارم میترکم اونایی که مثبت شدید چندساعت بعداز انتقال رفتید ...

خوب من لگن گذاشتم اما فکر کنم نبم ساعتش مهمه بیشتر خیلی تاثیر نداره.... 

خیلی جاها همون چند دقیقه بعد انتقال ترخيص میکنن خصوصا تو خارج ایران این طور که دوستان اینجا میگفتن.....