2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیز جان این خراش اندومترو و هیسترو قبل انتقال برای چی هست ؟ آخه اندومترم نازک هست منم میخام ماه بعد ...

عزیزم اگه اشتباه نکنم اون قسمتی که دکتر میخواد ترجیحا لانه گزینی اتفاق بیفته یه خراش میدن التهابات اطرافش فکر کنم به گرفتن جنین کمک میکنه..... 

البته این برداشت منه نمیدونم دقیقا علتش اینه یا نه..... 

یعنی ربطی به نازک بودن آندومتر نداره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما لطفااا راهنمایی کنید من هفته هفت و سه روز رفتم سونو قلب میگفت تشکیل شد هماتوم این چیزا نداشتم ...

عزیزم ممکنه هماتوم کوچیکه یا سطع استروژن پایینه با.... 

دقیق نمیدونم..... 

حالا به دکترت بگو نیاز باشه تغییراتی تو دز داروهات میده..... 

با پروژسترونت رو بیشتر میکنه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستانی که دو قلو باردارن تیر کشیدن تو رحم تو هفته هشتم طبیعیه  من از دیروز داره تیر می‌ک ...

❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓کسی تجربه داره بگه لطفا خیلی نگرانم

🌺 خدایا شکرت 🌺                                        
عزیزم توکلت بخدا باشه حتما مثبت میشه  چن تا جنین داشتی چن تا انتقال دادن فریز بودن کجا انتقال ...

یکی گذاشتم بقیه مشکل داشتن نشد دوتا بذارن

من کرمانم مرکزناباروری نجمیه....خیلی خیلی دعام کنید اسمم هدیه

سلام دوستانی که دو قلو باردارن تیر کشیدن تو رحم تو هفته هشتم طبیعیه  من از دیروز داره تیر می‌ک ...

عزیزم فکر کنم طبیعیه اما به دکترت بگو شاید ایزوکسوپارین تجویز کنه..... 

طبیعیه عزیزم منم داشتم الان بعضی وقتا هست بعضی وقتا نیست🥰

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
بچه ها کجا برم سونو چند روز دیگه ۱۶ هفتم تموم میشه می خوام فقط جنسیتو بدونم چند جا زنگ زدم گفتن تعیی ...

عزیزم دو هفته هم صبر کن یه هویی برا غربال دوم برو.... 

چه کاریه هر روز هر روز سونو..... 

حالا بعد تکون خوردن آنقدر راهی سونوت میکنن که..... 

چون یه روز میبینی تکون نمیخوره.... 

به روز میبینی شکمت از روز قبل کوچکتر شده.....

خلاصه داستان داریم...... 

عزیزم فکر کنم طبیعیه اما به دکترت بگو شاید ایزوکسوپارین تجویز کنه..... 

این چه دارویه 

انوکساپارین رو دارم از دیروز میزنم بعد سونو قلب

🌺 خدایا شکرت 🌺                                        
بچه ها من انتقال دادم توروخدا دعاکنید بگیره بحث مرگ و زندگیه

عزیزم دور از جونت..... 

انشالله نه ماه دیگه شاد و شنگول تو بغلت برمیگردی خونت عزیزم.... 

عزیزم اگه اشتباه نکنم اون قسمتی که دکتر میخواد ترجیحا لانه گزینی اتفاق بیفته یه خراش میدن التهابات ا ...

دوست عزیز ممنون از توضیحاتتون 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
بچه ها توی تهران یا کرج جایی رو می‌شناسید ک تست کرونا رایگان یا با قیمت کم انجام بدن؟ آزمایشگاه خصوص ...

بهداشت رایگان انجام میدن دیگه..... 

4030 زنگ بزن ببین کدوم مرکز بهت نزدیکه برو انجام بده..... 

فقط بهداشت دیر جواب میدن....