2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
مرسی عزیزم به سلامت فارغ بشی 

روز انتقال موقعی که رو تخت خوابیده بودم سرمو همش بلند میکردم که از مانیتور جنینامو ببینم بعدشم که آوردن تو بخش برا اینکه یه ساعتی دراز کش باشیم اون دوتا خانمی که منو آوردن پتومو ننداختن رفتن من سردم شد با پام بلند کردم پتورو انداختم روم یکی دوروز بعد انتقال اومدم تاپیک دیدم پروانه کامنت گذاشته که تو مرکز کلی بهمون تاکید کردن موقع انتقال سرتونو به هیچ عنوان بلند نکنین وموقعی هم که خوابیدین اصلا پاتونو تکون ندین تا اینو خوندم به کل ناامید شدم گفتم دقیقا دوتا کاری که نباید میکردمو من کردم پس این سری هم منفی میشم ولی بعد مثبتیم دیدم نه همه اینا بهونه اس بالایی باید بخواد فقط 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روز انتقال موقعی که رو تخت خوابیده بودم سرمو همش بلند میکردم که از مانیتور جنینامو ببینم بعدشم که آو ...

وای دقیقا منم سردم شد از پرستار خواستم‌پتو بیاره که اونم خیلی ریلکس هر دو پامو بلند کرد ملافه رو از زیرم کشید منم نگران اون موضوع بودم اما الان که گفتی واقعا درسته فقط خدا 

@داداشمممم     عزیزم کجایی چه خبر؟؟ کی میری برای انتقال؟ من فرتیل سی ام اصلا گیرم نمیاد ب ...

سلام عزیزم والله معلوم نیست کی پریود بشم چون آمپولایی که زدم مشخص نمیکنه کی پری میشم. دکترم گفت اگه فرتیل گیرم نیومد قرص رویال ژلی بگیرم جاش. خودت کی انتقال میدی؟ هیسترو کردی خراش هم داد برات؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مبارکه خیلی خوبه ان شاءالله صحيح و سالم  بدنیا بیاری ...نحوه استراحتت چطور بود عزیزم ؟من خیلی ت ...

عزیزم من فقط سه روز استراحت کردم از روز چهارم رفتم سر کار هر روز عطسه میکردم بعضی وقتا هم شد که دستشویی ایرانی برم  روز شیشم انتقالم یه خبر مرگ شنیدم ک کلی گریه کردم و روز ۱۲ تا ۱۵ رفتم مسافرت که ۱۰ ساعت تو راه رفت و ده ساعت تو راه برگشت بودم 

روز ۱۶ تیتر بتا دادم ۳۶۷۰

پس خیالت راحت باشه ایشالا مثبت میشی ❤️

عزیزم من فقط سه روز استراحت کردم از روز چهارم رفتم سر کار هر روز عطسه میکردم بعضی وقتا هم شد که دستش ...

شماهم عطسه داشتید منم روزای ۳و ۴انتقال خیلی عطسه داشتم ..عزیزم‌خدا رحمت کنه مردگان رو ممنون جواب دادی 

سلام عزیزم والله معلوم نیست کی پریود بشم چون آمپولایی که زدم مشخص نمیکنه کی پری میشم. دکترم گفت اگه ...

سایت داروکده بگرد شاید باشه فرتیل و داروخانه باهمانه من ۶ماه قبل از اینا خریدم ان شاءالله که داشته باشن 

واقعا همینجوریه 😭😭😭 دلم پره مثله افسرده ها شدم شبا خوابم نمیبره همش حس نا امیدی دارم خدا به دلم ص ...

میفهمم عزیزم.

برای ما یک بچه بوده ولی برای بقیه یک آزمایش بتاست که مثبت شده و بعد هم منتفی شده..

این چند هفته فقط خدا آرومت کنه الهی... خدا بهت صبر بده... حق داری. سخته

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
همین دیگه بیخیال نبودن الان حال و وضع من اینجوری نمیشد.. نه تهران نیستم 

عزیزم من این چند ساله خیلی از دکترا بازی خوردم. وخیلی وقتمو گرفتن. در زمینه سقط اطلاعاتی بدست اوردم. که شاید بدردت بخوره

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
بله بار اولم بود گفتم خوبه مثبت شدم نمیدونستم این بلا سرم میاد و قلبش تشکیل نمیشه خودم شهرستانم ولی ...

ازمایش کروموزوم داده فعلا به جفتمون اخه برا من قلبم داشت ولی ضعیف میزد😔

خدا پشتو پناهت انتقالت کیبود منو بیخبر نزاری منتظره جوابتم انشالله شما از این روز شماری خلاص بشی و ق ...

باشه عزیزم چشم حتماً من انتقال 4مهر بود که 27مهر رفتم فقط ساکت و کیسه زرده بود فردا دوباره میرم انشاءالله جنین و قلب باشه التماس دعا