2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم عزیزم اخه خودمم خیلی فعالیت دارم😄ولی شکر خدا تا الان مشکلی نبوده فقط الان زمان زیادی راه ب ...

منظورم روزهای بعد انتقال ؟ان شاءالله به سلامت بگذرونی و سالم بغلش کنی 

سلام دوستای عزیزم میشه بگین بتای ۲۳۰ برای روز ۱۳ انتقال خوبه یا نه؟

مبارکه خیلی خوبه ان شاءالله صحيح و سالم  بدنیا بیاری ...نحوه استراحتت چطور بود عزیزم ؟من خیلی تکون می خورم پامیشم و مي شینم  ...پس فردا هم میرم سرکار 

سلام ممنون عزیزم والا من حتی وقتی دراز هم کشیدم اروم قرار ندارم.منم زیاد بلند میشم راه میرم ولی کار ...

منم مثل شمام ...نگران نباش بتات خوبه جنین چن روزه بود ؟چن تا انتقال دادی ؟

دوستای گلم زودتر بیاین بگین بتام چطوره؟به نظرتون دو برابر میشه؟چند بار باید ازمایش بدم؟خیلی استرس دا ...

توروخدا اروم باش چرا فک می کنی کمه ؟دوست من بتاش اول ۲۰ بود بعد شد ۵۰ الانم پسرش سالم و سرحال.....بی‌خیال  عزیزم شاد باش 

[QUOTE=213402407]نیکاد جون و عزیزانی که این دو سه روز منفی شدین _ دوستانی که در راه درمان هستید  ...

عزیزم شمابارداری؟ طبیعی باردارشدی؟ خدابهت ببخشه گلم حرفات سراسردل گرمی بود و انرژی مثبت خدابرات خوش بخواد به حق پنج تن عزیزجان.

سلام دوستان 

رفتم دکتر که برای انتقال دومم گفت پریود سوم بیا بعد بهم گفت انتقال اولت چطور بودی گفتم از همون شب اول  خوابهای پریشون میدیم تا روزی که جوابم منفی شد دیگه خواب ندیدم بعد دکتر منو پیش روانپزشک معرفی کرد برم حالا نمیدونم چکار کنم برم

سلام دوستای عزیزم میشه بگین بتای ۲۳۰ برای روز ۱۳ انتقال خوبه یا نه؟

سلام گلم تبریک میگم ایشالله نه ماه رو بسلامتی و خوشی سپری کنی چرا بد باشه مهم عددش نی مهم دوبرابر شدنشه نگران نباش عددش خیلی ام خوبه برای روز سیزدهم 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
توروخدا اروم باش چرا فک می کنی کمه ؟دوست من بتاش اول ۲۰ بود بعد شد ۵۰ الانم پسرش سالم و سرحال.....بی ...

وای ممنون گلم خدا رو شکر انشالله شما هم زودتر این روزاتون بگذره با بتای تپل بیاین خبر بدین که مثل من استرس هم نگیرین

وای ممنون گلم خدا رو شکر انشالله شما هم زودتر این روزاتون بگذره با بتای تپل بیاین خبر بدین که مثل من ...

برام دعا کن  من فقط یه جنین داشتم ....اصلا هم نگران نباش بتات خوبه