2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
سلام گلم تبریک میگم ایشالله نه ماه رو بسلامتی و خوشی سپری کنی چرا بد باشه مهم عددش نی مهم دوبرابر شد ...

ممنون عزیزم لطف کردین.وقتی شماها بهم میگین دلم قرص تر میشه اخه حق دارم بخدا تا حالا دوبار حامله شدم قلب تشکیل نشد چشمم ترسیده الهی که این دفعه دیگه تکرار نشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم لطف کردین.وقتی شماها بهم میگین دلم قرص تر میشه اخه حق دارم بخدا تا حالا دوبار حامله شدم ...

به اون روزا دیگه فک نکن چون قرار نیست تکرار بشه ایشالله بسلامتی بدنیا بیاریش

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
ممنون عزیزم لطف کردین.وقتی شماها بهم میگین دلم قرص تر میشه اخه حق دارم بخدا تا حالا دوبار حامله شدم ...

عزیزم مبارکت باشه ایشالله سالم بغلش بگیری  چرادوبار قلب تشکیل نشده برات اون دوبارم ای وی اف بودی

مثل منی پس منم ۲تا سقط بدون قلب داشتم‌ اما مطمینم دیگه تکرار نمیشه برامون 

انشالله عزیزم که دیگه هرگز تکرار نشه.شما اون دو بار رو طبیعی بودین یا ای وی اف؟

طبیعی هیچ دلیلی هم نگفتن حتی اینبار یه تست ایمنی انعقادی ازم نگرفتن فقط دکتر شوهرم گفت مشکل دی فی ای و مورفولوژی  می تونه باشه شما هپارین یا انوکسا دارید ؟روزی چن تا ....من یه هپارین  دارم می ترسم کم باشه 

عزیزم شمابارداری؟ طبیعی باردارشدی؟ خدابهت ببخشه گلم حرفات سراسردل گرمی بود و انرژی مثبت خدابرات خوش ...

سلام عزیزم

دو هفته ست زایمان کردم

بله طبیعی باردار شدم

با اینکه مشکل حادی نداشتیم ولی خیلی این در و اون در زدم خیلی کارا کردم. از پانکچر سوم جنین داشتیم ولی دو سال بود که دست و دلم به انتقال نمی رفت جرات و توان انتقال نداشتم یا وقتی تصمیم به انتقال داشتم مشکلی پیش می اومد که نمی شد.

مهم این نیست که زن و شوهر مشکلات زیادی برای بچه دار شدن دارن یا ندارن چون من تو این ۱۱ سال در هر مرحله از کار که جلو رفتم  (اونم با دکترای مختلف) بهم گفتن این بار جواب میگیری با این کار مثبت میشی ولی نشد که نشد.

یه بار با انتقال مثبت شدم که رشدش ۸ هفته متوقف شد

یه بار دیگه هم دوسال پیش باردار شدم که باز هم همون اتفاق در ۱۵ هفته تکرار شد. 

هروقت زمانش برسه و حکمت و تقدیر خدا با خواسته ما یکی بشه به آرزویی که در تحققش بارها دعا کردیم و تلاش کردیم می رسیم ان شاء الله

من برای مادر شدن تک تک تون به خدا خوش بین و امیدوارم. چون با همه امیدواری هه این آرزو رو اینقدر برای خودم دور می دیدم که هنوزم باورم نمیشه و هنوزم نمیدونم چطوری خدا رو شکر کنم.

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
منظورم روزهای بعد انتقال ؟ان شاءالله به سلامت بگذرونی و سالم بغلش کنی 

آهان ببخشید عزیزم فکر کزدم تو این چندماه میگی

من بعد انتقال تا پنج روز فقط برای دستشویی و غذا بلند شدم و بعدش نسبی

ولی بعد آزمایش افتادم به خونریزی و لکه بینی و دوباره استراحت مطلق کردم تا ۱۰ ۱۱هفته که قطع شد و الان کار خونه و کار سنگین نمیکنم اما زیاد راه میرم و میشینم و اینور اونور میرم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
مبارکه خیلی خوبه ان شاءالله صحيح و سالم  بدنیا بیاری ...نحوه استراحتت چطور بود عزیزم ؟من خیلی ت ...

عزیزدلم اصلا نگران استراحت واینا نباش خدا باید بخواد دورت بگردم 

من انتقال اول عینِ ۱۶ روزو خوابیدم تو جا انگار زاییده بودم فقط برا نماز ودستشویی بلند میشدم که خدا نخواست ومنفی شدم ولی این سری نه روز اولی که اومدم خونه از مرکز بخدا یه آن یادم رفت که امروز انتقال داشتم رفتم تو آشپزخونه وایسادم به کار کردن...یا مثلا روز ۵ و۶ انتقالم دوروز پشت هم من مهمون داشتم کامل سرپا بودم وکلا هم این سری خیلی کم استراحت کردم ولی الحمدالله خدا رو هزار مرتبه شکر خواست برام ومثبت شدم انشاءالله که تا آخرشم به خیر میگذره میاد تو بغلم

شمام همینطور اصلا نگران نباش انشاءالله که مثبتی مطمئن باش فقط بسپر به خدا الهی که خانم رقیه با دستای کوچولوش گره گشای مشکلت باشه عزیزم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍